Diumenge, 08 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 06 de Setembre del 2024 a les 14:56:58 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 23 de Març del 2022
VOX

VOX insta l'Ajuntament que actue amb caràcter d'urgència sobre el barranc de Torrent

Des del nostre grup municipal, VOX TORRENT han registrat una instància en la qual sol·liciten que l'ajuntament actue immediatament i urgentment sobre la zona del barranc que segons el grup "s'està veient afectada per les pluges que assolen la nostra ciutat. En una inspecció ocular d'aquesta zona, hem constatat que la passarel·la que uneix les dues ribes es troba a punt de ser sobrepassada per l'aigua que arrossega el llit, a més manca de baranes que sí que van existir en el seu moment. D'altra banda, l'acumulació de canyes juntament amb fems i branques, estan tapant el pas de l'aigua, generant un perill per a les persones que viuen a l'altre costat del barranc i l'únic camí del qual per a accedir a Torrent és aquesta passarel·la."-han afirmat. 

 

Segons un escrit remés per la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, amb data de 30 de desembre de 2020, és competència de l'Ajuntament de Torrent, entre altres, les tasques de manteniment i conservació de llits consistents en la retirada d'elements obstructius (arbres, restes de vegetació, graves…); la millora i desguàs de les obres de pas (ponts, guals inundables, passarel·les…); assegurar la capacitat de drenatge urbà i desenvolupar sistemes urbans de drenatge eficaços per a mitigar els efectes de les inundacions de caràcter pluvial.

 

Tal com diuen des de Vox Torrent "No és la primera vegada que des del nostre grup sol·licitem que s'actue en el barranc, de fet, en escrits presentats davant la Secretaria del Ple l'any passat, concretament el 14 de gener, 4 i 31 de maig, 3 de juny, 7 de setembre, 5 d'octubre i 26 de novembre; i, recentment, el 10 de gener de 2022, exigim que es dugueren a terme les actuacions pertinents segons les competències atribuïdes a aquest Ajuntament. La neteja de barrancs de tot allò que arrossega i acumula és essencial per a evitar que una crescuda d'aigua puga ocasionar desgràcies majors, motiu pel qual, des del grup municipal VOX TORRENT, venim reclamant les oportunes intervencions per a protegir els ciutadans en la seua mobilitat i seguretat. Esperem que s'actue amb diligència, perquè el govern PSOE-Ciutadans no es caracteritza per la seua rapidesa i eficàcia."

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.21.247.150

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.