Dilluns, 30 de Gener del 2023

Actualitzada Dilluns, 30 de Gener del 2023 a les 12:19:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 16 de Març del 2022
FALLES

El Trasllat torna a congregar a les 29 falles sense mascareta i amb molta fe a la Verge dels Desemparats 

Els fallers de Cotxera van col·locar a la imatge de la Mare de Déu dels Desamparats un crespó amb els colors de la bandera d'Ucraïna.

La ciutat de Torrent va viure un dels actes fallers més emotius i que mes passions desperta: el tradicional Trasllat de la Mare de Déu. La Falla Cotxera organitza aquest acte des de 1970, rendint un especial homenatge a la Geperudeta amb flors, poemes i versos.

 

El recorregut va començar des del barri La Cotxera, on la comissió va traure a la imatge de la Verge des de la parròquia del Bon Consell per a acompanyar-la en processó fins a arribar a la parròquia de l'Asunción, tornant a la seua llar després d'haver rebut l'homenatge i l'admiració del món faller. En l'acte van participar les Falleres Majors de la ciutat, Sara Garrigues i Paula Alapont, acompanyades de les seues respectives corts d'honor, fent lliurament a la Mare de Déu d'un ram de flors. 

 

Així torna a congregar a les 29 falles sense mascareta, ja que en setembre només van desfilar els representants de les comissions i amb l'ús obligatori de mascareta. Fe, devoció, poesies i Flors completaren este acte que va comptar amb un sentit homenatge a Ucraïna en un missatge de pau per part de la família Esteve, a les portes del seu antic establiment d'indumentària valenciana, al carrer Gómez Ferrer. Els fallers de Cotxera van col·locar a la imatge de la Mare de Déu dels Desamparats un crespó amb els colors de la bandera d'Ucraïna.

Comentari
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.192.247.184

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.