Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 21 de Març del 2022
FUTBOL

El Torrent C.F. recull aliments i productes d'higiene per a Ucraïna

Deu menors i dues de les seues mares, refugiats ucraïnesos arribats fa una setmana a Torrent gràcies a Nova Vida, van assistir també ahir el Torrent C.F. 1 – C.Sr. Castelló "B" 0 en el Sant Gregori i van saltar al camp en la prèvia d'un partit que van viure entusiasmats

El club taronja va fer ahir una donació pròpia i una col·lecta entre els aficionats torrentinistes que van acudir al Sant Gregori a presenciar el partit del Torrent C.F. davant el C.Sr. Castelló "B", a benefici d'Ucraïna, amb la qual ha col·laborat a través de la fundació torrentina Nova Vida.



"Estem en l'obligació com a entitat gran i representativa de Torrent de, quan es produeix una desgràcia com la que està succeint a Ucraïna, fer un pas al capdavant. Ja ho vam fer durant la pandèmia, amb la creació d'un compte solidari, i tornem a solidaritzar-nos ara en suport del poble ucraïnés, que el necessita més que mai", va assenyalar Víctor Ventosa, president del Torrent C.F., que va recollir aliments no peribles, a més d'oli, llet i productes d'higiene com a bolquers i compreses, entre altres.



"És una acció exemplar del Torrent C.F., amb les aportacions d'aliments per a aquells xiquets que ja estan a Torrent, que ho necessiten, a través d'una associació que treballa sempre en ajuda dels altres. Tenim un poble que és una meravella. Cal veure la gent d'aquesta ciutat com es mobilitza quan hi ha una necessitat, quan cal fer alguna cosa pels altres. I el Torrent C.F. dona una gran espenta", va assegurar Jesús Ros, alcalde de Torrent, que va presenciar en partit en la llotja del Sant Gregori i també es va congratular de l'ambient en l'estadi previ al 1-0 taronja: "Veure com està el camp després de la setmana fallera, que hui es podia pensar que la gent no estaria molt animada, i no, la tribuna està de gom a gom, és un al·licient i un ambient espectacular. L'afició té ganes de futbol i que a l'equip li vaja bé, i li està anant bastant, bastant bé."



"El Torrent és un club germà per a nosaltres i un suport en tot en el que participem. Ens sentim molt privilegiats de poder comptar amb el seu suport i estic molt orgullós de ser torrentí i que, junts, puguem ajudar a un poble que està patint tant com és l'ucraïnés", va reconéixer Javi Noguera, president de la fundació Nova Vida, qui va assistir al partit al costat de deu xiquetes i xiquets ucraïnesos d'entre 6 i 12 anys i dues de les seues mares, als quals van portar fins a la ciutat la setmana passada des de la frontera polonesa d'Ucraïna en un grup total de trenta-huit persones. Els xicotets van saltar emocionats a la gespa del Sant Gregori en els prolegòmens de la trobada.



"Estaven passant-lo molt malament a Polònia, famílies ucraïneses que per causa de la guerra havien eixit d'una forma molt ràpida i no tenien recursos ni un lloc per a viure, i eixim cap enllà. Actualment, estem assentant-los a la ciutat, ajudant-los en tot, en la inserció, en el tema educatiu, metge...

 

Durant un temps seran torrentins. La millor manera d'ajudar és donar-los amor, demostrar-los que Torrent és una ciutat generosa i que aquesta és la seua casa per a ells també", va destacar Noguera, al mateix temps que va avançar: "Amb el que ha donat el Torrent hui tenim més que suficient per a un temps i en tres setmanes tornem a eixir per a Polònia, a la frontera amb Ucraïna, i portarem part d'aquest material a les zones que més el necessiten."

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.224.51.168

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.