Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 16 de Març del 2022
FALLES

La falla Camí Reial patix el plantó de l'artista faller

La comissió s'ha quedat sense escenes i ha plantat el cap dels animals sense cos

La falla Camí Reial ha patit una de les seues pitjors plantàs de la història en trobar-se que l'artista faller EMC2 no ha acudit a acabar els treballs de la falla gran i s'han quedat sense ninots en les escenes. La falla que portava per lema "Renaixement" no ha complit amb les expectatives de la comissió ni del mateix lema de la falla que volia fer un homenatge a la festa després de la parada ocasionat pel coronavirus.

Els fallers han acabat a les 5 de la matinada del 16 de març de plantar el monument gran amb la col·locació dels caps dels animals que formaven la base. A l'exposició del ninot ja van portar un ninot amb forma de pardal i cos de maniquí vestit amb roba, però no era el que esperaven amb la resta. Els membres de la comissió han anat al taller per parlar amb l'artista, però ja no hi havia res a la nau i només hi han pogut plantar els caps decapitats.

La comissió sí que ha pogut plantar la falla infantil amb el lema "Hola Vedat" i que és un cant al medi ambient i a cuidar aquest racò de la nostra ciutat. Els dos monuments competixen en secció tercera. 

 

Des de la falla no s'expliquen el que ha pogut passar, ja que tenien molt bona relació amb l'artista faller, ja que porta més de 6 anys (des de 2017) plantant en la demarcació i amb bons resultats en guanyar el primer premi de secció tercera en diversos exercicis. L'any passat la falla per lema "Verge", del mateix artista, va guanyar el premi d'Enginy i gràcia i primer premi de secció de les falles de setembre. 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.141.41.187

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.