Diumenge, 16 de Juny del 2024

Actualitzada Divendres, 14 de Juny del 2024 a les 16:19:05 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 16 de Març del 2022

La nova biblioteca de Parc Central rep més de 1.200 visites entre gener i febrer

La biblioteca de Parc Central, inaugurada el desembre passat, ha rebut més de 1.200 visites entre els mesos de gener i febrer, període en el qual també s'ha realitzat el préstec de 350 llibres. Aquestes xifres acrediten el bon acolliment que ha tingut aquest nou ‘Punt de lectura’ entre la ciutadania de Torrent, atés que ofereix un espai per a estudiar i llegir en un barri en expansió com el de Parc Central, que alberga un gran nombre de joves que requereixen d'aquest servei. Igualment, també suposa una alternativa a les biblioteques municipals situades en el EMAT i la Casa de la Cultura, ja que suma més places a les d'aquestes instal·lacions i permet , així, donar cobertura a un major nombre d'usuaris en l'horari ordinari de 9.00h a 20:30h. . 


“La biblioteca de Parc Central és un impuls a les infraestructures culturals i educatives de Torrent, perquè ofereix als joves un nou espai en el qual llegir, estudiar i fins i tot relacionar-se, que era una cosa que la població del municipi demandava des de fa temps”, destaca la regidora d'Educació, Patricia Sáez. 


Des que obrira les seues portes al desembre, aquest ‘*Punt de lectura’, situat en el número 3 de la Plaça de la Concòrdia, ha acollit diverses i variades activitats culturals, entre les quals destaquen les sessions narratives celebrades en la setmana de la seua inauguració o el compte contes violeta a càrrec de Celia Silva preparat per a la ‘Setmana de la Dona’.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.222.179.161

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.