FUTBOL SALA

Victòria del Hispánic enfront de l'Elx per 3 a 2 gols

El Joventut va demostrar que si alguna cosa té en el parquet és qualitat i malgrat arribar a la ciutat torrentina amb tot just un sol canvi, des de l'inici van eixir a presentar batalla

El CEF Hispanic rebia la visita del Joventut D´Elx "B" en el Anabel Medina, en el preludi de les festes josefines, les il·licitanes són considerades un dels millors equips del grup. Les alacantines van arribar a Torrent molt minvades d'efectius, sis jugadores van presentar en acta per a enfrontar-se a les de M. José. El Joventut va demostrar que si alguna cosa té en el parquet és qualitat i malgrat arribar a la ciutat torrentina amb tot just un sol canvi, des de l'inici van eixir a presentar batalla.

El partit arranque molt viu i amb molta intensitat, les de M. José sabedores de l'inconvenient de les seues adversàries amb una banqueta molt curta, van forçar el ritme perquè la trobada transcorreguera de manera ràpida i intensa i malgrat que les alacantines van entrar en el joc local, el van posar molt difícil malgrat que les de Torrent s'avançaven en el minut 2 amb un gran gol de Cris, les de José Manuel van continuar plantant cara movent bé l'esfèric, però la bona defensa de les locals impedien que a penes inquietaren la porteria de Núria, els minuts transcorrien i en el minut 10, la joveneta Maria inicie jugada i després de combinar amb una companya acabe manant la pilota a la xarxa i pujar el 2-0 al marcador, el domini de les valencianes en els primers 20 minuts era clar, però el bon fer d'Àfrica sota pals, evite que les torrentines se n'anaren al descans amb una major diferència, arribant al descans amb el 2-0 que reflectia l'acta.

La segona meitat arranque encara més ràpida que la primera i els fredolics a penes passat un minut tornaven a ampliar diferència obra de Carla, semblava que les locals anaven a resoldre prompte la trobada amb el 3-0 i amb un equip blanquiverd molt esgotat, però el futsal femení no són matemàtiques i un error defensiu de les torrentines provoque una contra i les il·licitanes van retallar diferències en el minut 25 obra de Zaira, el gol va donar vida a les visitants i van forçar el ritme, mes per la seua gran qualitat i coratge que per com es desenvolupava la trobada fins al moment, les del palmerar, semblava que havien recarregat bateries i plantaven cara a les locals en uns minuts d'igualtat en el joc, la trobada estava emocionant i bonica malgrat que no s'ocasionaven ocasions molt clares, les poques que es generaven eren avortades per Núria i Àfrica, en el minut 31 la jugada ximple de la trobada Zaira comet una forta falta, segona groga i expulsió, superioritat de dos minuts per a les torrentinas que no van poder aprofitar donant més injecció de moral a les de José Manuel que aconseguien mantenir-se vives i més quan arribat el minut 35 un altre error en defensa torrentina provoque que les alacantines feren el 3-2 que els donava confiança, M José es va adonar que el seu equip estava desconcertat i encertadament va demanar temps i va recompondre línies, fent que les seues tornaren a prendre la direcció de la trobada, jugant els dos o tres minuts últims davant unes blanquiverdes molt esgotades en la zona alacantina sense que tornara a alterar-se el marcador, ja que van saber aguantar l'ofensiva torrentina.

Justa victòria torrentina, molt difícil i patida davant un Joventut D´Elx baix d'efectius, però amb molta qualitat, que va saber aprofitar els errors de les torrentines per a mantindre's en el partit. Les il·licitanes van prendre el camí de tornada a Elx de buit, així i tot orgulloses d'haver lluitat i mantindre's vives fins a l'últim segon.

La pròxima jornada 8 encara per definir 26 o 27 de març el CEF Hispanic rep la visita de FS Sant Blas Saix, equip molt ben armat i complicat.