Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 14 de Març del 2022
ANDRÉS CAMPOS, PORTAVEU DEL PARTIT SOCIALISTA

"Unes Falles per compartir"

Les Falles són sinònim de temps compartit, d’espais oberts i comuns. El nostre poble, el valencià, té com una de les seues senyes d’identitat la diversitat i l'extraordinària capacitat de riure’s de si mateix, de fer sàtira i disfrutar-la. És per això que, d’entre totes les festes que compartim, potser les Falles siguen les que millor ens defineixen.



Omplim els carrers de color, de pólvora i música per a celebrar l’arribada de la primavera, per a un any més retrobar-nos amb els braços oberts i el cor ple d’il·lusió i ganes, enguany especialment. Amb la memòria del temps passat, de les persones que ja no ens acompanyen, però que fins i tot encara estan presents, avancem en la recuperació d’una normalitat que ens porta als carrers, a compartir el nostre temps amb la gent que ens envolta, amb aquelles persones que estimem.

 


Tot i això, en estos dies de festa, continuem sent conscients d’allò que envolta, que la pandèmia no ha acabat i que vivim a Europa un conflicte sense precedents en el nostre temps, una tragèdia humanitària provocada per l’autoritarisme i la incomprensió. És per això que el poble torrentí, començant per les comissions falleres, s’ha posat de seguida a fer accions solidàries, a arreplegar productes per a enviar-los allà on els necessiten i a posar-se a disposició de les autoritats i les entitats per a participar amb els seus mitjans en l’acollida d’estes famílies que venen a la nostra terra fugint de la guerra.

 


Eixa solidaritat, que exigeix també valentia, és la que defineix el nostre caràcter, el de la nostra gent i és i ha de ser motiu d’orgull per a nosaltres. En qualsevol cas, amb els dies que s’acosten, vull aprofitar estes línies per a enviar una salutació afectuosa a les nostres 29 comissions i a la Junta Local Fallera, l’esforç conjunt i la responsabilitat de tots ells faran possibles unes Falles molt especials, les que estàvem necessitant.

 


A les nostres Falleres Majors, a Paula i a Sara, lis desitge en este viatge molta sort, són moments que atresorareu tota la vida i que, acompanyades per les vostres Corts d’Honor i famílies, heu de disfrutar, especialment de l'estima de la gent, del carinyo que ja vos estan demostrant, perquè en definitiva ahí està l'esperit de la nostra festa, del nostre poble valencià.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
34.204.3.195

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.