Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 08 de Març del 2022
FUTBOL

Polèmica al Sant Gregori per suposats insults racistes contra l'Hèrcules

El Torrent CF ha defensat en un comunicat oficial a Ángel Cano, al qual el jugador de l'Hèrcules Jean-Paul Jdjoli acusaria d'insults xenòfobs

Competició ha rebutjat la denúncia de l'Hèrcules B, en la seua visita al Sant Gregori, per “no haver quedat prou acreditats els fets”. Tot seguit, el Torrent CF ha emés un comunicat en el qual ha defensat al seu jugador Ángel Cano, sobre el que el jugador francés Jean-Paul Jdojoli va denunciar insults racistes.

El partit del passat 6 de març, que va acabar sent guanyat pel Torrent CF per 1-0, va finalitzar amb polèmica per als torrentins, que es va traslladar a les xarxes socials, on Ángel Cano va començar a rebre comentaris pels seus suposats insults, que ha denunciat a la Policia Nacional. La notícia ha traspassat els límits locals arribant a publicar-se en televisió apunt així com en mitjans d'Alacant i França.

Dos dies després, des del club han negat que hi haja hagut insultats racistes del seu jugador, i tampoc des de la graderia, on el públic sí que va protestar al jugador de l'Hèrcules per donar puntades a papereres del camp quan va ser substituït, actitud que va continuar dins dels vestuari trencant també el desfibril·lador entre altres objectes, segons ha assenyalat el club torrentí.

El comunicat del club s'ha emés una vegada coneguda l'acta de competició que assenyala que no hi ha proves dels suposats insults. El Torrent CF que enregistra els partts no hi havia contestat oficialment sobre el succeït fins a aquest migdia quan ho ha fet a alguns mitjans de comunicació.

Condemna a qualsevol mena de violència des del Torrent CF
Des del Torrent C.F. sempre han assenyalat que condemnen “qualsevol signe de violència en un camp de futbol, i continuarem fent-lo. I el racisme ho és. Condemnem qualsevol acte racista que tinga lloc dins i fora d'un terreny de joc i lamentem profundament que no sols no s'estiguen contrastant les informacions que s'estan publicant, sinó que se'ls estiga donant veracitat, ja que només estan augmentant l'odi que des de l'entorn del jugador s'està abocant cap al nostre jugador i el nostre club en forma d'insults i amenaces en xarxes socials que han sigut denunciades aquest migdia per Ángel Cano i el Torrent CF en la comissaria de la Policia Nacional de Torrent a instàncies dels serveis jurídics del club”.

El Torrent CF ha qualificat d'injust que “atribuir a una persona eixe tracte si no és cert, per la qual cosa ha de regir la presumpció d'innocència, valorant d'igual forma la paraula de totes les persones i en la seua conseqüència dels jugadors, sense prejutjar ni linxar mediàticament a una persona, quan fins a aquest moment no s'ha demostrat, ans al contrari, que els assistents al partit ni l'àrbitre ni la resta de jugadors sentiren que es llançaren aquests insults”.

Des de l'Hèrcules CF, van defensar al seu jugador dient que va patir “una lamentable ofensa de signe xenòfob” , acte que condemnaven fermament i llancem un missatge contra el racisme.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.139.81.58

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.