Dijous, 18 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
Policía Nacional Policía Nacional
REDACCIÓ
Divendres, 04 de Març del 2022
SUCCESSOS

Detinguts per els GEOs els tres Bocanegra vinculats amb el tiroteig del cementeri

Entre els arrestats a Puertollano hi ha El Bobo, el presumpte autor dels tirs que mataren un home d'una família rival i un veí sense vinculació amb la disputa

S'amagaven en Puertollano, província de Ciutat Reial. La Policia Nacional ha detingut a tres persones presumptament vinculades al tiroteig del cementeri el dia de tots Sants que va acabar amb la vida dos persones. Els tres són del clan dels Bocanegra, la família enfrontada amb la dels Marco. 

 

El passat 1 de novembre un dels tir va matar un home de 45 anys, membre dels Marco, i una bala perduda va posar fi a la vida d'un veí de 79 anys, sense vinculació amb aquestes famílies. Les dos clans tenen una forta rivalitat que en 2016 va provocar un incident amb armes de foc el 2016.


Agents de la Policia Nacional han detingut aquesta matinada en la localitat de Puertollano (Ciudad Real) a dos homes i una dona, de 43, 60 i 63 anys, com a presumptes autors de dos delictes d'homicidi i un delicte de lesions, després de la seua presumpta participació en el tiroteig que va tindre lloc en el cementeri de Torrent el passat 1 de novembre, en el qual van morir dos homes i un tercer va resultar ferit.

Les investigacions dels agents del Grup d'Homicidis de València van permetre identificar als presumptes autors d'aquest fet delictiu. Els policies van esbrinar que aquests, després del succés, havien fugit dels seus domicilis del barri torrentí de Xenillet cap a diferents punts de la geografia espanyola, tant per a eludir l'acció de la justícia, com per a evitar possibles represàlies, ja que els trets es van produir per un enfrontament entre diferents famílies.

Finalment, després d'una àrdua labor d'investigació, la Policia Nacional va localitzar als sospitosos en un habitatge ocupat situat en el barri El Carmen de Puertollano (Ciudad Real).

El dispositiu dissenyat per a la captura dels sospitosos ha comptat amb la participació, entre altres, del Grup Especial d'Operacions (GEO) de la Policia Nacional. D'aquesta manera, s'ha dut a terme l'entrada i registre en l'habitatge, on han sigut detinguts dos homes i una dona com a presumptes autors de dos delictes d'homicidi i un delicte de lesions.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.221.146.223

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.