Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 03 de Març del 2022
SALVADOR BENLLOCH

Democràcia deficient

Hui, en el meu article d'opinió mensual, m'agradaria fer una reflexió i advertiment sobre una qüestió que ens concerneix a tots els ciutadans. Fa pocs dies, el nostre país va deixar de ser considerat una “democràcia plena” per a passar a ser una “democràcia deficient”, segons va publicar “The Economist”. I no puc estar més d'acord, la nostra democràcia està en perill des de l'arribada de Sánchez al govern. Des dels seus pactes amb “els de les pistoles” fins al seu odi irracional cap al meu partit, VOX, en el qual entre les seues files es troben familiars de víctimes dels del tir en el clatell; sense oblidar que converteix en misèria tot allò que gestiona.

 

A aquesta mostra de dones-democràcia s'uneix les declaracions amenaçadores d'un PSOE nacional perdedor que, davant la més que demostrada tendència a l'alça de VOX, suplica cordons sanitaris. Convé recordar que, a nivell local, l'esquerra socialista de Torrent va haver de pactar per a tirar avant els pressupostos de 2020, dit d'una altra manera, l'esquerra pot pactar però la dreta no? El matrimoni entre els socialistes de Torrent i Ciutadans va deixar a l'oposició en minoria, facilitant l'aplicació del corró a totes les nostres propostes. En cas de no haver-se formalitzat tal unió, amb total seguretat s'hauria aconseguit més i millors acords que repercutirien directament sobre el ciutadà de Torrent.

 

S'hauria evitat donar continuïtat a les actuacions derivades de les compres innecessàries com el Palauet Giner-Cortina, l'edifici Cervantes o el de la Malaguenya. Moltes de les iniciatives aprovades prèviament a la co-governança han quedat sense executar, com l'estudi del soterrament de les vies de metre o les intervencions en polígons industrials. Existeixen barris absolutament abandonats, en els quals la delinqüència, la “okupació” il·legal, robatoris i brutícia s'han apoderat d'ells, com és el cas del barri del Alter; els veïns del qual venen reclamant actuacions al govern de Torrent per a poder viure amb tranquil·litat.

 

Des de VOX, juntament amb altres grups de l'oposició, portem a ple fa més d'un any una sèrie de punts que ens va fer arribar l'associació de veïns d'aquest barri; proposta que va ser aprovada per unanimitat, que a penes ha sigut executada. La democràcia també comporta complir amb els mandats.

 

L'esquerra sempre actua d'igual forma, mentre estan en l'oposició s'autoproclamen com els defensors de la llibertat i reparteixen el carnet de demòcrates, però quan són govern, obliden els mandats municipals i apliquen el corró. No oblidem que qui governa a Torrent comparteix les sigles del mateix PSOE de Sánchez, el que ha pactat amb comunistes, separatistes i terroristes, però que posa el crit en el cel quan sent parlar de pactes en la dreta.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.141.202.187

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.