Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 19:14:05 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 01 de Març del 2022
BÀSQUET

Les baixes per lesió i un gran rival condemnen al NB Torrent

Dur i injust marcador el que va resoldre una nova derrota del NB Torrent aquest cap de setmana per 59 a 90

El conjunt torrentí afrontava una nova trobada amb David Calero, Pablo Murcia, Andreu Sáez, Héctor Fabregat i David Carratalá de baixa, fet que complicava poder obrar l'heroica enfront de Llíria. Va començar la trobada amb una primera part igualada. Els de Llíria feien valdre el seu poder físic i els seus avantatges interiors per a dominar el marcador, però el joc ràpid dels torrentins i diverses accions en transició feien que s'arribara al descans amb opcions.

L'inici del tercer quart va ser demolidor per als locals. Un parcial de 8-26 posava terra pel mig
i allunyava qualsevol conat d'esperança del NB Torrent. En l'últim quart, la igualtat va tornar a imperar, però no va ser suficient perquè un jove i valent NB Torrent poguera retallar una diferència massa engruixada per a l'esforç