Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 01 de Març del 2022
FUTBOL SALA FEMENÍ

Una genialitat de Lesley dóna els tres punts a l'Hispànic enfront del Bisontes FS "B"

Emocionant trobada el viscut en l'Anabel Medina en aquesta cinquena jornada de la fase d'ascens de la lliga autonòmica de futbol sala

Des de l'inici tots dos conjunts han eixit per la trobada, les de M. José amb major fons d'armari han jugat molt damunt de les bisontes i movent l'esfèric de manera ràpida, directa i buscant espais, amb continus tirs entre els tres pals, trobant-se contínuament en la primera meitat amb Sonia sota pals i les seues companyes que han evitat el gol un parell d'ocasions sobre la línia.

 

Per contra les de la plana molt curtes de jugadores tractaven de controlar el partit amb molt de moviment de pilota amb passades més curtes i davant una defensa local molt entonada en la seua àrea evitant tirs prop de la zona, per la qual cosa les blaveres han disposat de poques ocasions i el poc que han tingut Nuria portera local ho neutralitzava sense problemes, destacar els últims quaranta segons de la primera meitat fins a huit tirs entre els tres pals, amb Sonia, els pals i el seu defensa multiplicant esforços.

 


La segona meitat ha sigut més del mateix, un calc de la primera meitat, inexplicable el desgast físic de tots dos blocs, sobretot el de les castellonenques que amb un sol canvi han aguantat l'alt ritme imposat en el partit, no es pot demanar més a la gran faena i desgast físic de les visitants, les torrentines les han sotmeses a un alt desgast, amb continus tirs a porta amb Juani baix pals encertadíssima com la seua companya en la primera meitat. Les de Castelló també han tingut alguna ocasió per a avançar-se, però Nuria ha estat sempre atenta.

 


Fins que Lesley amb una altra de les seues genialitats s'ha tret el gol de la victòria en traure un córner i ficar l'esfèric de manera directa en la porteria després de fregar en Juani, tres punts per a continuar sumant en aquesta fase d'ascens.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.149.230.44

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.