Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Diumenge, 27 de Febrer del 2022
MEDI AMBIENT

L'Ajuntament  amplia el servei de recollida de restes de poda porta a porta a tot El Vedat

Les restes vegetals hauran de ser depositats en dies determinats, segons el sector, a partir de les 20 hores i es recolliran al matí següent

L'Ajuntament de Torrent ha posat en marxa aquesta setmana l'ampliació del programa de recollida sectoritzada de restes de poda porta a porta a tot El Vedat, després que el consistori implantara aquesta pionera iniciativa en el sector 1 el mes de febrer passat, el qual comprén carrers de les zones del Vedat, el Tros Alt i Muntanya-Real. Així doncs, aquest servei s'estén al sector 2, que inclou les zones de Constitució, Auditori/Sol, Amèriques, Sant Ángel, Sant Joan Bosco i Utiel/Transmissions; i al sector 3, que contempla les zones de Santa *Apolonia i Colònia Blanca. 


“L'objectiu d'aquesta iniciativa és facilitar a la ciutadania la recollida de les restes vegetals, en la línia de les actuacions empreses per l'equip de govern per a mantindre els carrers en les millors condicions i oferir així als torrentins una ciutat més amable en tots els aspectes”, ha afirmat la regidora de Gestió de la Ciutat, Inma *Amat. 


Al llarg de les últimes setmanes s'ha dut a terme una campanya informativa d'agents mediambiental que, els dissabtes i diumenges, han recorregut els carrers de les zones en les quals s'implantarà el servei per a explicar en primera persona als veïns i veïnes que, al seu torn, han rebut una carta en la qual s'explica el funcionament de la recollida en el seu sector. En aquest sentit, es considera fonamental per part del consistori la col·laboració veïnal perquè el servei es preste en condicions òptimes.

 

D'aquesta manera, les restes vegetals seran retirats setmanalment els dimarts i divendres en el sector 2 i els dimecres i dissabtes en el sector 3, excepte aquells que coincidisquen amb festius, a partir de les 7.00 hores. Amb la finalitat de facilitar el funcionament d'aquest servei, les restes vegetals s'hauran de depositar a la porta de cada habitatge conforme a l'ordenança municipal, és a dir, en bosses de 50 litres o feixos de 50 centímetres de diàmetre i 1 metre de longitud, fins a un màxim de 3 metres cúbics. Igualment, les restes podran depositar-se els dies previs a la recollida a partir de les 20.00 hores.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
54.157.56.179

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.