Divendres, 05 de Juliol del 2024

Actualitzada Divendres, 05 de Juliol del 2024 a les 10:18:48 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Diumenge, 27 de Febrer del 2022

Torrent participa en la presentació de la RunCáncer 2022

La capital de l'Horta Sud tornarà a acollir, el pròxim 24 de setembre, una de les jornades del circuit solidari més gran d'Europa

L'Associació Espanyola Contra el Càncer València (AECCV) ha presentat aquest matí la *RunCáncer 2022, el circuit de carreres i marxes solidàries més gran d'Europa, en el qual Torrent tornarà a tindre un paper protagonista. En l'acte, celebrat en la plaça General Basset d'Alboraia, han participat la presidenta de l'Associació Contra el Càncer de Torrent, Amparo Almerich, la regidora d'Esports, Susi Ferrer, el diputat d'Esports de la Diputació de València, Andrés Campos, i el gerent de la Fundació Esportiva Municipal, Paco Sanchís. 


“Aquesta carrera s'ha convertit en una data assenyalada en el calendari de la ciutat de Torrent, ja que els torrentins poden demostrar la seua solidaritat i el seu fort compromís amb la lluita contra el càncer”, ha assenyalat la regidora d'Esports, *Susi Ferrer. Per part seua, el diputat d'Esports de la Diputació de València, Andrés Campos, ha destacat que “aquest circuit és la millor acció de vertebració territorial possible”, al que ha afegit que “no sols és un circuit solidari, és posar en valor la vida saludable, l'esport i la sostenibilitat, és entendre la importància de la ciència i de la investigació contra el càncer”.

 

Així, un any més, la capital de l'Horta *Sud acollirà una de les jornades d'aquest circuit, amb una carrera que tindrà lloc el pròxim 24 de setembre i en la qual s'espera que es repetisca l'èxit de participació d'edicions anteriors, recaptant la màxima quantitat de diners possibles per a destinar a la investigació contra aquesta malaltia. En aquest aspecte, cal destacar que la *RunCáncer 2022 comptarà amb 30 proves, de les quals 9 seran a la comarca de l'Horta *Sud.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.191.186.220

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.