Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 10:19:12 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 23 de Febrer del 2022
vox

VOX Torrent demana que l'Ajuntament actue en els barris més desatesos de la ciutat

VOX: “El consistori està convertint els barris tradicionals a l'Espanya silenciada de Torrent”

El grup municipal VOX a Torrent ha demanat que “l'Ajuntament execute les actuacions urgents en el barri del Alter, després de la moció presentada per VOX i la resta dels partits de l'oposició que va ser aprovada per unanimitat al desembre de 2020”.


Des del grup s'ha assenyalat que “vam ser convidats a la Junta de l'Associació de Veïns de Ramón y Cajal i adjacents en la qual es va reprendre el paquet de quatre peticions d'actuacions que Torrent necessita amb urgència. Entre elles, un projecte integral de rehabilitació del Barri de l'Alter. Els veïns no entenen com en localitats més xicotetes s'han aconseguit fons europeus per als centres històrics i ací només s'han pavimentat els carrers”.


“Hi ha veïns del barri que ens diuen que amb el nou paviment quan plou entra aigua a les cases. També ens comenten que les cases s'estan quedant abandonades i estan sent “okupadas”. No hi ha seguretat i els solars s'omplin de gats, rates, paneroles i fem”


De fet, el portaveu de VOX a Torrent, Salvador Benlloch, ha insistit que “és inexcusable que l'Ajuntament gaste pressupost a adquirir propietats de dubtós valor i no tinga recursos per a aconseguir fons, i desenvolupar un Pla Integral de Rehabilitació i Revitalització d'aquest barri, en col·laboració amb els veïns”.


A més, des de la formació s'ha assenyalat que “els veïns han reclamat la reactivació de la policia de barri per a lluitar contra la deterioració i la “okupació”. També, s'ha sol·licitat l'eixamplament del Carrer Verge de les Angoixes, demolint els edificis que han quedat situats de tal forma que impedeix el trànsit de vehicles”.


“Unes altres de les peticions consisteix en el fet que l'Ajuntament pose els mitjans per a mantindre en condicions el barranc al llarg de tota la ciutat, l'associació es va posar en contacte amb la Confederació Hidrogràfica del Xúquer, davant la passivitat de l'alcalde i el seu equip de govern, però no han rebut solucions. Referent a això, des del grup municipal s'ha insistit en nombroses ocasions en què s'intervinga en la zona urbana que és de competència municipal, com així ho afirma un informe de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer.


Des del grup municipal VOX TORRENT, indiquen que “el que no hi ha és voluntat de solucionar la penosa situació d'un barri atractiu per la seua proximitat als serveis bàsics, per la seua cèntrica ubicació, per la seua proximitat als principals atractius culturals i històrics de la nostra ciutat, i fomentar el seu desenvolupament econòmic-comercial que no sols evite la seua despoblació i abandó, sinó que permeta la seua repoblació i desenvolupament”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.137.170.183

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.