Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 22 de Febrer del 2022
RAÚL CLARAMONTE, PORTAVEU DE Cs I REGIDOR DE MOBILITAT

Claramonte: “Gracies a Ciutadans, l’Ajuntament ha aconseguit estabilitat”

El portaveu i regidor de Mobilitat creu que el seu partit ha de fer una reflexi interna i aconseguir arribar el seu projecte a tots els ciutadnas i ciutadanes

Raúl Claramonte és el portaveu de Ciutadans en l’Ajuntament de Torrent i a més, des de fa quasi dos anys forma part del govern com a regidor de Mobilitat i de El Vedat després d’un acord amb el Partit Socialista. Aficionat a l’esport i pare de dos menuts, passa el poc temps lliure amb la seua família. Molt involucrat en la vida social de la ciutat, gaudeix de poder treballar al servei de tots els torrentins i torrentines.

 

Pareix que estem deixant enrere la sexta onada de la pandèmia. Esperem que siga així, de moment les xifres són molt esperançadores gràcies a la responsabilitat de tots i la vacunació de la població. Esperem que continue així i puguem celebrar les Falles que estan ja ací amb la major normalitat possible, però sense oblidar la responsabilitat individual de cadascú de nosaltres.

 

És obligat preguntar-li al voltant dels resultats de les eleccions de Castella i Lleó on el seu partit ha eixit molt perjudicat. És així i possiblement al PP l’isca car canviar de socis de govern. Ací en Torrent estem demostrant que amb CS es pot governar i fer que el municipi avance. Però també dins del partit hem de fer una reflexió i fer autocrítica. El nostre missatge no està arribant als ciutadans i ciutadanes i cal vore per què.

 

D’ací a poc temps es compleixen dos anys amb el seu partit dins del govern torrentí. És un balanç molt positiu. Tant el meu company com jo estem molt contents del nostre treball al capdavant de les nostres delegacions perquè s’han pogut desenvolupar iniciatives i projectes que sense aquesta coalició haguera sigut molt complicat com per exemple tindre un pressupost en el qual poder tirar endavant el dia a dia dels torrentins i torrentines, Torrent estava prorrogant pressuposts fins que arribàrem nosaltres i davant d’una pandèmia va ser una decisió molt responsable per la nostra part.

 

El PP va criticar una enquesta de la seua delegació els acusaven de fer una enquesta electoral amagada. Se cree el ladrón que todos son de su condición. Crec que aquesta enquesta no amagava res, només hem volgut preguntar els torrentins i torrentines com millorarien la mobilitat en la seua ciutat. Podem prendre decisions, però són els ciutadans i ciutadanes els que realment en el seu dia a dia saben com es pot millorar. A més he de dir que anem en la línia del que demanen els nostres veïns i veïnes.

 

Cada vegada veiem més patinets elèctrics per la ciutat, quan s’aprovarà una ordenança al respecte? De fet, ja la tenim, però queda vore la part més administrativa i burocràtica i estem parlant amb tots els responsables involucrats i fer una ordenança que incloga no només els patinets si tots els tipus de transports.

 

Torrentbus compleix 20 anys i serà debades fins al 20 de març. Pensem que és una oportunitat perquè els torrentins i torrentines coneguen aquest transport i fer-ho debades durant unes setmanes és molt positiu, encara que cal recordar que molts ciutadans viatgen debades gràcies a les iniciatives d’aquest govern. Volem a més reestructurar les línies si aconseguim finançament europeu i modernitzar-la.

 

Torrent va posar en marxa un projecte molt innovador en l’àmbit europeu per controlar el mosquit tigre en la zona de El Vedat. La veritat és que aquest insecte perjudica moltíssim el dia a dia dels veïns i veïnes d’aquesta part de la ciutat i de la resta. Amb aquest projecte podrem vore com controlar aquest insecte amb tres estratègies diferents i poder aplicar la millor de cara a un futur pròxim. A més aquest projecte es va desenvolupar per dues empreses valencianes innovadores en el seu sector que han triat Torrent per a fer el seu estudi que rebrà fons europeus.

 

Pareix que anem a viure una Falles quasi en normalitat. Això pareix segons va explicar el president de la Generalitat fa uns dies. Crec que després de dos anys sense celebrar aquestes festes en març cal tornar a gaudir-les amb responsabilitat, però gaudint-les el màxim possible. De moment, des de la nostra delegació ja estem treballant amb els permisos de les comissions de carpes de les comissions.

 

Com veu les locals de l’any que ve després de vore els resultats del seu partit en altres convocatòries electorals? Com he dit abans cal fer una reflexió interna, crec que en Espanya la majoria de persones són de centre o de dretes o d’esquerres, però de centre i crec que hem de vore com arribar al nostre electorat, perquè els nostres votants no són fidels, però sí exigents. És molt fàcil aconseguir vots des del populisme, tant des de l’esquerra com des de la dreta, però no és el camí, cal fer feina cada dia.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.231.55.243

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.