Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 19:14:05 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 21 de Febrer del 2022
MEDI AMBIENT

Caixa Rural de Torrent clausura les XLIII Jornades de Cítrics i Cultius Alternatius

El Fons Social Caixa Rural de Torrent va clausurar el dijous a la vesprada les XLIII Jornades de Cítrics i Cultius Alternatius, que van tindre lloc del 15 al 17 de febrer a la sala d'actes de l'entitat. L'alcalde Jesús Ros, que va participar en l'acte de clausura al costat d'altres membres de la corporació local, va ser, novament, l'encarregat de tancar el cicle de conferències, ressaltant “la importància de centrar-se en el futur de l'agricultura i el canvi generacional, posant en marxa iniciatives que afavorisquen el sector”. 


Així, el cicle de conferències es va inaugurar dimarts passat amb la ponència ‘La nova PAC en l'agricultura de la Comunitat Valenciana’, a càrrec de Maite Cháfer, directora general de PAC en la Conselleria d'Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica; que va ser seguida de ‘PAC de les rendes a l'agricultor i ramader’, protagonitzada per Noelia Garrigós, de la Subdirecció General de Política Agrària Comuna i Competitivitat; i la conferencia ‘PAC organitzacions de productors de fruites i hortalisses i els programes operatius’, impartida per Juan Morant, de la Subdirecció General d'Indústries Agroalimentàries i de Transferència Tecnològica.


El dimecres va ser el torn de l'investigador del CEQA-UPV, Vicente Navarro, qui va brindar al públic la ponència ‘Noves eines per a la gestió de plagues. Feromones i semioquímics’. Tot seguit, la investigadora de l'IVIA, Patricia Chueca, va dedicar la seua intervenció a ‘CITRUSTECH. Mecanització en l'Agricultura’. 


Les jornades van finalitzar el dijous amb ‘Plataforma Terra. Eines digitals per a l'agricultura’, una conferència protagonitzada pel director del Centre d'Experiències de Cajamar a Paiporta, Carlos Baixauli.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.133.79.70

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.