Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Dimecres, 16 de Febrer del 2022
ESPORTS

Álex López, medalla d'or en el Campionat Autonòmic Sub-18 en salt de longitud

L'atleta del Club Atletisme Torrent va obtindre una marca de 7’01 metres, que li permetrà participar en el Campionat d'Europa Sub-18 que es disputarà el pròxim estiu a Jerusalem

Divendres passat el saltador de longitud Alex López, del Club Atletisme Torrent, va guanyar la medalla d'or en el Campionat Autonòmic Sub-18 celebrat en el velòdrom Luís Puig, amb una marca de 7’01 metres. Amb aquest salt, l'atleta del conjunt torrentí va aconseguir en el seu primer any en la categoria la marca mínima de l'Associació Europea d'Atletisme, la qual cosa li permetrà participar en el Campionat d'Europa d'Atletisme Sub-18, que es disputarà el pròxim estiu a Jerusalem.

Així, Alex López suma aquest primer lloc al seu ja extens palmarés, que compta amb una medalla d'or en el Campionat d'Espanya Sub-16 en la modalitat de salt de longitud o la medalla de bronze en el Campionat d'Espanya Sub-16 en triple salt.