Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 09 de Febrer del 2022
FÚTBOL

Santi Marín fitxa com a entrenador del Paiporta per a repetir un altre ascens a Tercera

L'entrenador torrentí succeirà a Esteban Cana, un altre mister de Torrent, que ha cessat com a entrenador

Santi Marín torna al terreny de joc. L'ex-entrenador del Torrent CF, amb el qual va aconseguir l'ascens, torna a la regional preferent per a aconseguir un altre ascens, aquesta vegada amb el Paiporta CF. El torrentino s'havia mantingut a l'espera com a comentarista esportiu i havia descartat altres ofertes de preferent fins que ha acceptat un repte amb el qual se sent il·lusionat.

“L'estiu passat van eixir diverses opcions de Preferent que no em van convéncer i de Tercera RFEF que no acabe de quallar", ha assenyalat el tècnic a aquest periòdic. "Vaig decidir continuar formant-me i dedicar-me a altres coses relacionades amb el món del futbol com a comentarista de ràdio que encara continue sent-ho en els partits de València CF i Llevant UD".


"Una oportunitat que em permet gaudir del que més m'apassiona"
El nou tècnic del Paiporta ha agraït "aquesta oportunitat, on el Paiporta CF ha mostrat un gran interés i m'ha permés tornar amb la meua gent, i després de valorar-lo el meu cos tècnic i jo, hem decidit que era moment de tornar".

Amb l'expressió "Tornem a l'embolic", el tècnic torrentí ha publicat en les seues xarxes socials fotos de les seues priméros dies d'entrenament. Prèviament, el Club feia oficial la contractació del nou mister. "Amb Alegria us informem que Santi Marín, serà l'entrenador del primer equip. Home d'experiència en la categoria que arriba per al tram final de temporada. Molta sort, amunt Paiporta!"

Santi Marín, que va mantindre una polèmica amb el Torrent CF després de la seua destitució quan estava a tres punts de promoció d'ascens, ha deixat caure un frase a l'aire dient que "per desgràcia, sempre sol passar que fora de casa se't valora molt més”.


El Paiporta ho fitxa per a complir l'objectiu de l'ascens a Tercera Divisió
Santi Marín necessitarà de molta ajuda per a poder aconseguir un objectiu que s'ha posat difícil per al Paiporta. El club paiportino és sisé amb 29 punts, a 5 de la Promoció d'ascens que ocupen com a tercer i segon el Adaia i Quart amb 34 punts. Els dos primers de cada grup, i dos dels millors tercers jugaria la promoció d'ascens.

Santi Marín, que va aconseguir l'ascens fa dos anys, té el repte de repetir enguany la mateixa gesta que va aconseguir amb el Torrent CF. A més de dirigir al Torrent en Preferent i Tercera, el nou entrenador del Paiporta CF ha dirigit al Joventut Barri del Crist (Preferent), Paterna (Tercera), Godella, Mislata, Ciutat de Torrent

El nou tècnic s'estrenarà el diumenge a les 12.00 hores en la visita a l'UE Alaquàs. El següent visitaráal Walter i després jugarà a casa a casa davant equips de la zona baixa (Énguera i Alcàsser) i afrontarà eixides a priori més exigents davant rivals directes per ficar-se en la Promoció d'ascens (UD Quart de Poblet i Aldaia).

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.219.63.90

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.