Dilluns, 30 de Gener del 2023

Actualitzada Dilluns, 30 de Gener del 2023 a les 12:39:41 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 09 de Febrer del 2022
CULTURA

Torrent, un poble ple de contes’ arriba a la seua cinquena edició

Recull els contes i relats presentats pels alumnes i alumnes dels col·legis de Torrent als Premis Sambori 2021, el certamen de narrativa en valencià que organitza anualment l’Escola Valenciana. 

Com cada any, l'Ajuntament de Torrent, a través de l'Oficina de Promoció i Ús del Valencià, impulsa la cinquena edició de la publicació ‘Torrent, un poble ple de contes’, que recull els contes i relats presentats pels alumnes i alumnes dels col·legis de Torrent als Premis Sambori 2021, el certamen de narrativa en valencià que organitza anualment l’Escola Valenciana. 


“Volem promoure la creativitat i imaginació dels xiquets i xiquetes de la ciutat, reforçant les seues ganes d'escriure i llegir en valencià”, ha assegurat la regidora d'Educació, Patricia Sáez. Igualment, l'edil ha afegit que “l'objectiu d'aquesta iniciativa és apuntalar el futur de la nostra llengua, per la qual cosa reafirmem el nostre compromís per a continuar publicant, any rere any, ‘Torrent, un poble ple de contes’. Per això, vull agrair a les persones que ho fan possible i, especialment, a l'associació torrentina La Gavella, per la seua implicació en la promoció del valencià a la ciutat”.


Els llibres s'han fet arribar als centres participants, perquè els repartisquen als autors i autores dels textos, així com per a tindre exemplars a les biblioteques escolars. A saber, les escoles i instituts participants en l'edició 2021 han sigut: Antonio Machado, Les Terretes, Lope de Vega, Mare de Déu del Rosari Miguel Hernández, Sant Pasqual, El Drac, Pléyade, Mont-Sió, La Marxadella, Vesles e Vents i Tirant Lo blanc, amb una aportació total de 104 obres. Igualment, també es poden obtindre exemplars en l'Oficina de Promoció i Ús del Valencià.

Comentari
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.192.247.184

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.