Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 07 de Febrer del 2022
FUTBOL SALA FEMENÍ

L'Hispànic perd 3 a 0 en la seua visita a l'Alboraia

Segona jornada de la fase d'ascens a lliga nacional i visitaven la pista del poderós Alboraia FS i possiblement el millor equip de la competició

Partit igualadíssim, emocionant i incert, amb alternances en domini del joc i ocasions on únicament accions puntuals han decantat la balança de costat xufer. Des de l'inici tots dos equips han eixit amb el desig d'emportar-se els tres punts, amb intenses defenses i ràpides contres de les locals, mentre que les torrentines efectuaven un joc més de domini i defensa molt intensa quasi en la totalitat del parquet, segons avançava el temps les de M. José s'ensenyorien més de l'esfèric gaudint d'ocasions molt bones que Eva ha anat neutralitzant una vegada i una altra, fins i tot ha comptat amb la col·laboració dels seus pals en alguna ocasió, per contra les locals responien amb joc molt directe i amb ràpides contres que Núria ha neutralitzat totes les ocasions que li han arribat pel que la trobada ha arribat al descans amb l'electrònic apagat amb 0-0.

Primera part igualada, encara que les de Torrent han disposat de major numere d'ocasions i una balonà al travesser que ha fet tremolar la porteria local. La segona meitat ha arrancat igual que acabe la primera, igualtat en tot, es preveia que el partit acabaria decantant-se del costat que menys errors cometera, en el minut 27 tir a porteria torrentina que desvia Núria i després de diversos rebots Irene acaba manant la pilota a la xarxa i posa l'1-0, lleuger minut de desconcert i després d'un servei de cantonada torrentina perduda de pilota i ràpida contra ben portada de les xuferes per a posar el 2-0 per mitjà de Lucia.

Les torrentines han continuat efectuant un joc brillant i amb domini, mentre que les locals exercien bona defensa i ràpides contres, les ocasions arribaven en tots dos costats, però tant Eva per Alboraia com Núria en l'equip torrentí ho detenien tot sent les millors del partit, els últims cinc minuts M. José ha posat a jugar a les seues de cinc amb Núria i han tancat en la seua àrea a les valencianes, però la bona defensa i una gran Eva evitaven els gols de les forasteres, però el joc de cinc és el que té i mancant pocs segons per al final rebuig llarg de Lucia que acaba en la porteria buida de les torrentines, pujant el 3-0 definitiu.

Victòria local en una trobada en el qual novament les torrentines han merescut més, però necessiten tornar a trobar el millor que tenen l'olfacte de gol, quan perdones molt acabes pagant-lo i més quan davant tens un equip amb un alt nivell.