Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Diumenge, 06 de Febrer del 2022
FUTBOL

El Torrent CF trau un altre punt fora de casa davant el Torrellano i es manté cinqué

Els de Jareño segueixen sense perdre després d'un partit en el qual no va ser possible emportar-se els tres punts de terres alacantines

Un altre punt fora de casa, i bon resultat dels de Jareño, que van disputar una trobada molt igualada en el qual Kique es va mostrar molt segur baix els pals. Bon punt en un camp molt complicat que serveix per a ser cinqué en la taula de classificació.

La primera ocasió va ser matinera per al Torrent CF. En el minut 5 Adrián realitzava una gran cavalcada per banda esquerra i filtrava una passada que arribava a Moisés que disparava fregant el pal. Poc després, en el minut 10 era Eboko el que rematava una pilota temperada de Guzmán des d'un servei de falta, però eixia de nou prop del pal. En el 15 seria la tindria Javi Llor per part del Torrellano, però Kike va evitar el gol amb una bona intervenció. En el 32 de nou l'intentaven els morats. Després d'un centre mesurat de Estebán rematava Lara però de nou apareixia el meta torrentinista. El Torrent, que havia eixit dominant el partit però conforme passaven els minuts s'igualaven les forces, fins al punt que a punt va estar anar-se al descans perdent amb un tir al travesser de Lara.

En la segona meitat, sense Lois en el camp en quedar lesionat, el partit va tardar a calfar-se, i els torrentins van haver de posar-se a defensar-se de l'equip de Joserra. En el 48 s'anul·lava un gol per fora de joc a Neftalí. Amb el Torrent CF perdut, Chaco perdonava una ocasió claríssima per al Torrellano. Va ser aleshores quan es va produir un doble canvi a l'equip de Jareño. Poc després, el Torrent es desempallegava del domini local amb una bona jugada de Marcos i Domínguez que va arribar fins a la línia de fons però el seu tret el bloca el porter local. De nou Kike va evitar la derrota del Torrent CF després del tir de Neftalí.

En els últims minuts el Torrent va tindre una ocasió de llibre a la contra en el 81, que va desaprofitar. Va eixir Domínguez com una bala i li deixe una pilota a Christian Albert, que es quede només contra el porter, però el seu dispar marxe per molt poc.

Amb este empat el Torrent CF es queda amb 40 punts, a 3 de l'Oriola que té un partit menys. Els torrentins estan a 4 punts del segon i a 7 del Mestalla, que té també un partit menys.