Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 04 de Febrer del 2022
CICLISME

Fabio Jakobsen gana a Torrent la segona etapa de la volta a la Comunitat

La prova va ser televisada per la pàgina web d'RTVE i va comptar amb grans de l'esport del ciclisme de les grans tornades

Una vegada més, Torrent va tornar a ser protagonista en la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana, amb una vibrant segona etapa que es va decidir a pocs metres de la meta situada al costat del poliesportiu El Vedat, després de ser modificat la seua final d'etapa previst en Sant Blai al costat del carrer de l'Ermita.
 
D'aquesta manera, després de recórrer diversos quilòmetres per les vies del terme municipal, que combinaven trams d'una orografia canviant i diversa, els corredors van accedir al municipi per la carretera de Montserrat, per a després travessar Genaro Palau i encarar l'Avinguda al Vedat, on el neerlandés Fabio Jakobsen es va imposar als seus perseguidors en l'sprint final. Així, la carrera va discórrer pels diferents paratges i llocs que alberga Torrent -incloent l'Alt de les Cimeres de *Calicanto-, oferint al públic una mostra tant del seu rostre urbà com del seu entorn natural.
 
“Estem molt orgullosos de tornar a acollir una etapa d'aquesta històrica carrera, que és una de les competicions esportives més destacades de la nostra comunitat”, ha assenyalat la regidora d'Esports, Susi Ferrer. L'edil també ha afegit que “a l'ésser una prova retransmesa per RTVE, suposa una gran oportunitat per a donar a conéixer el patrimoni natural de Torrent, així com les possibilitats que ofereix el seu entorn urbà, en tot el territori espanyol”.
Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
13.59.218.147

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.