Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Dissabte, 05 de Febrer del 2022
FUTBOL

El Torrent CF arranca un punt de Callosa amb final de màxima tensió en la graderia

Marcos va clavar la pilota en el minut 97 quan ja s'esperava el xiulit final del partit, que va continuar amb enfrontament en els vestidorss

Els de Jareño van fer un mal partit i van estar a punt de perdre si no és pel la seua espenta fins al xiulet final. Una altra vegada van traure més van traure petroli en els minuts finals, i l'el 97 van empatar un enfrontament que va acabar amb polèmica després del final del partit. Un supòsit talle de mangues negat pel Torrent CF i espentes que s'han repetit després en les xarxes socials de tots dos equips en forma de comunicats i declaracions.

Però abans d'això, l'enfrontament entre tots dos equips es va viure en el terreny de joc. Els del Torrent van començar bé, però en la segona part els torrentins van ser dominats, i a conseqüència d'això va arribar el gol de Rafa Canales en el minut 63. L'equip de Jareño no va fer a penes res, i només va arribar a tirar a porta en els últims minuts, que van ser els decisius.

Quan passaven 6 minuts i tot semblava perdut, Marcos la ficava al pal en un final d'infart amb les graderies molt calentes. Prova d'això va ser l'expulsió del segon entrenador del Torrent CF. Espeleta havia d'eixir de la banqueta, minuts abans. Un clima que es va encendre amb el gol i que va acabar amb crits en la graderia i invasió de camp per prop de 30 persones segons el Torrent CF.

FITXA TECNICA
Callosa Esportiva: Chiri, Piquero, Lauren, Juanpe (Nano minut 91), Juanjo Manresa (Mirete minut 81), Rafa Canales, Adrián Melgar, Dani Palao (Ángel minut 71), Dani Carvajal, Alex Pérez, Toska (Cases minut 71).
Torrent CF: Kike, Escobar (Guzmán 75), Ivi, Cano, Ekedy (Michel minut 65), Pedro (Marcos minut 60) , Monty, Cristian (Eboko minut 65), Domínguez, Gomis, Lois (Polanco minut 75).

Gols: 1-0 Lauren minut 63. 1-1 Marcos minut 97.
Àrbitre: Ha dirigit el partit el col·legiat d'Oriola, Pablo Pérez Alcocer, auxiliat per María Victoria Miralles Almagro i Francisco Javier Fabregat Calixto. Ha ensenyat targetes grogues a Toska, Palao i Juanpe del Callosa i a Cristian, Ekedi, Cano, Marcos del Torrent.