Dissabte, 20 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 13:17:30 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 31 de Gener del 2022
MÚSICA

Brassurround compleix els 15 anys del seu festival en el Auditori de Torrent

El 4 de febrer s'inicien els concerts en els quals estaran el trompetista estatunidenc Adam Rapa, i el pianista italià Lucca Dell’Anna

El Festival Brassurround compleix el seu XV aniversari amb una edició quallada de magnífics músics valencians i internacionals que protagonitzaran tres concerts en l’Auditori de Torrent. Un homenatge a Chick Corea és l'argument del concert del 4 de febrer que sota el títol de OUR SPANISH HEART, que reunirà músics de la talla de Spanish Brass, el trompetista estatunidenc Adam Rapa, el pianista italià Lucca Dell’Anna, i els percussionistes Pablo Domínguez i Juanjo Garcerá.
 
Amb arranjaments del propi Rapa, Our Spanish Heart pren el títol del CD My Spanish Heart, publicat en 1976 i en el qual Chick Corea va incloure peces com Armant’s Rhumba, actualment considerat un standard del jazz.
 
El dissabte 5 de febrer els músics de la banda La Valenciana, integrada per intèrprets valencians residents a Catalunya, actuaran acompanyats dels trompetistes Adam Rapa i Luis González i el tuba francés Fabien Wallerand.
 
El concert de clausura del festival, el 6 de febrer, estarà dedicat a la presentació del CD Music for Brass Quintet by Andrés Valero-Castells i comptarà amb la participació de Spanish Brass, Porpra Pansa, Luis González, Brassurround Brass Ensemble i el propi compositor Valero-Castells al piano.
Classes
 
En paral·lel a l'activitat concertística, se celebraran els cursos de trompeta, trompa, trombó, tuba i bombardí que comptaran com a professors amb els trompetistes: Adam Rapa, Luis González, Carlos Benetó i Juanjo Serna; els trompes: Javier Bonet i Manolo Pérez; els trombonistes: Carlos Gil, Rubén Toribio i Inda Benetó; i els tubes Fabien Wallerand i Sergio Finca.
 
Entrades a la venda en www.auditoritorrent.com i en les taquilles de l’Auditori (dijous de 17 a 20 h, divendres d'11 a 13 h i des de 2 hores abans del començament de l'espectacle).
Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.191.21.86

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.