Dissabte, 27 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Diumenge, 30 de Gener del 2022
FUTBOL

El Torrent CF remata al Saguntí en els últims minuts i consolida la promoció d'ascens

Els de Jareño van amarrar 3 punts a casa davant el segon classificat i tornen a guanyar en el Sant Gregori

Victoria que val més que tres punts, i rearma de moral als de Jareño en el tram final de la lliga. El partit començava sense grans ocasions en els primers compassos del partit. L'equip taronja va mantindre la calma davant un Sagutí que arribava a Torrent com a segon en la lliga. Fruit de la pressió que exercia l'equip, Ekedi va tindre la primera ocasió clara del partit, que va impedir l'arquer Vicent Company.

Amb un gran ambient en les graderies, i la xespa assolellada, el Torrent CF va començar a prendre la iniciativa del partit, encara que sense generar massa perill en l'àrea contrària. Va ser Dominguez qui va disposar d'una bona ocasió, però la finalització no va ser la millor. Ell mateix es fabricava l'ocasió, després d'una bona internada per la banda. El conjunt local continuava atacant amb el lateral Ivi. Amb un bon centre des de la banda, Christian aconseguia fer-se amb la pilota, però el seu tret a penes va suposar un perill per al portera forà. A poc a poc la pressió alta de l'equip de Toni Jareño va començar a donar els seus fruits. Una altra vegada Christian robava i era ell mateix qui anava a finalitzar una gran jugada amb Ekedi, que de nou va tornar a no materialitzar-se.

Res més arrancar els segons quaranta-cinc minuts, l'equip local feia un pas al davant insistint una altra vegada Christian. En la segona part les forces es van igualar amb l'empenyiment de l'equip visitant que avisava amb una bona jugada de Miñarro. Partint des de la banda ell mateix es fabricava la jugada per a disparar des de la frontal, encara que sense molt d'èxit.

S'acostava el final del partit i també els millors minuts. La tensió es palpava en l'ambient i sense fer molt de soroll el conjunt taronja s'acostava a la porteria saguntina. En els últims instants del partit s'obria per fi el marcador. El 1-0 el materialitzava Domínguez en el 86’, que avançava als locals després d'un mà a mà. L'Atlètic Saguntí no tardaria a respondre i va gaudir d'una ocasió magnífica que va poder posar de nou les taules en el marcador. No obstant això, en el temps afegit, el Torrent CF va rematar al Saguntí. Els de Jareño, acostumats a lluitar fins a l'últim minut van rematar el partit en el minut 90. Míchel empalava una pilota en l'àrea i anotava un golàs que significava el 2-0 final.

Amb aquesta victòria el Torrent CF es situa a 3 punts del Saguntí. Dimecres que ve a les 18.00 hores el Torrent jugarà Callosa el partit ajornat de la jornada 21 i el diumenge tornarà a jugar a domicili casa del Torrellano a les 11.30 hores.

Fitxa tècnica:
Torrent *CF: *Kedra, *Ivi, Polanco, Cano, *Monty, Gomis, Marcos (Pedro, 82’), Adrián Domínguez, Christian (Michel, 86’), Lois i *Ekedi (Moisés *Eboko, 74’).
Atlètic Saguntí: Vicent Company, *Kike Torrent, Enrique, Luis Navarro (Escudero, 44’), Rubén Valverde, Luis Gilabert (Borja Tárrega, 46’), Ximo Forner, Ferran Giner (Alejandro Dels Sants, 46’), *Miñarro, *Nando Expósito (Carlos Esteve, 46’) i *Park (Ángel *Cobo, 79’).
Gols: 1-0 Min. 85: Adrián Domínguez; 2-0 Min. 93: Michel.