Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 27 de Gener del 2022
CICLISME

La volta ciclista a la Comunitat acabarà la seua segona etapa a Torrent en Sant Blai

La meta se situara al costat del pavelló del Vedat tras172 quilòmetres de carrera des de la seua eixida en la població de Bétera

Torrent serà el centre d'atenció de la volta ciclista a la Comunitat Valenciana, aquesta vegada com a final d'etapa. La regidora d'Esports i Cultura de Torrent, Susi Ferrer, ho ha anunciat en la tradicional roda de premsa del govern municipal, en la qual també ha estat el diputat d'Esports de la Diputació de València, Andrés Campos. 
 
D'aquesta manera, Torrent celebrarà el 3 de febrer Sant Blai sense la seua tradicional Fira després de ser anul·lada, però sí amb final d'etapa ciclista a la Comunitat Valenciana. A causa del nivell de contagis i la impossibilitat d'anul·lar la competició esportiva, s'ha decidit modificar el recorregut que inicialment estava previst que finalitzara en la plaça Moralets a pocs metos de la Fira de Sant Blai.
 
Recorregut modficado per la pamemia
Finalment, a causa de la pandèmia el recorregut ha sigut modificat per l'organització. “L'arribada dels corredors es produirà per la carretera de Montserrat, Genaro Palau i Tercer tram de l'Avinguda passant pel Centre Comercial Les Amèriques i arribant al Pavelló del Vedat”, ha assenyalat Campos, que ha justificat aquest canvi per la situació epidèmica, per a evitar la concentració de corredors en ple centre urbà.
 
L'organització ha optat per aquesta nova ubicació a causa de la recta de quasi 1 km que es tindrà per al final d'etapa, segurament en esprint. “La nostra idea era que aquesta etapa, que serà televisada per TVE mostrara la nostra Torre i la Fira de Sant Blai, però al no ser possible s'ha optat per una zona com Genaro Palau i El Vedat que mostra una imatge de Torrent molt modera”, ha explicat Campos aquest periòdic.
 
L'etapa finalitzarà sobre les 17.10 de la vesprada amb la participació de molts corredors internacionals que comencen a preparar ja el Tour de França. Al contrari que l'anterior visita de la Volta Ciclista, el trànsit quedarà menys afectat en el centre de la ciutat i es realitzarà abans del retorn del treball de torrentinos des dels accessos de la zona sud.
 

[Img #12036]

 
 
 
 
Una etapa de mitja muntanya amb el port de Cimeres de Calicanto
L'etapa té cinc ports, amb l'Alt de Cimeres de Calicanto. És una zona que freqüenten molt els ciclistes de la zona i que es caracteritza per una baixada vertiginosa, amb moltes corbes, i que en estar a 14 quilòmetres de la meta pot provocar sorpreses per al final de l'etapa.
 
La volta ciclista d'enguany es compon de 5 etapes. La primera d'elles eixirà de Les Alqueries, la segona de Bétera, la tercera des d'Alacant, la quarta des d'Orihuela i la cinquena des de Paterna amb fi de tornada a València.
Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
54.205.116.187

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.