Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 27 de Gener del 2022
ENREVISTA VOX

Benlloch: “Estem en contra de subvencions a associacions LGTBI i catalanistes”

El portaveu de la formació ultraconservadora aclareix que no estan en contra de les subvencions d’associacions que no tenen un tall ideològic

Ex-empleat de banca jubilat, es va embarcar en el món de la política en 2019 com a candidat de Vox, on va ser triat regidor al costat del seu company de partit. Des d’aleshores compagina el seu càrrec de portaveu del grup municipal a l’Ajuntament amb la seua afició al clicisme. Fill i besnet d’alcaldes, ha sigut sotssecretari provincial d’assumptes econòmics. A dos anys de les eleccions, no sap encara si repetirà com a candidat. 
 
La incidència acumulada a Torrent s’ha disparat en aquesta quarta ona.. “En Vox, a nivell local, no tenim opinió de partit en este tema. Cadascun té el seu les seues pròpies conviccions. A nivell local es pot dir mÃs ben poc, perquè les mesures que s’han pres són les que s’han pres a nivell general, i moltes han sigut un total despropòsit des de primera hora. El que hui era blanc després era negre. Hi ha hagut molt mala planificació. L’últim ha sigut això dels test d’antígens, que podia haver descongestionat els Centres de Salut, i també s’ha arribat tard”.
 
Torrent torna a tindre pressupostos amb el vot de PSOE i Ciutadans. Què opina sobre ells? Són uns pressupostos que generaran més despesa. Nosaltres presentem una esmena total als pressupostos en la qual assenyalem que cal eliminar partides a associacions de tall idelològic, i el senyor alcalde ens ha arribat a calumniar perquè no va dir la veritat. Nosaltres vam dir de reduir partides a unes certes associacions, no llevar-les totes com es va dir. Nosaltres només estem en contra de les subvencions LGTBI i catalanistes”.
 
El seu partit ha trobat a faltar no fer passos en el soterrament del Metro. “És un tema que s’emporta molts anys arrossegant. Nosaltres hem proposat una alternativa, el deviament de les vies per darrere del barri, però a l’associació ens sembla que no els va convéncer molt. El preocupant és que es va quedar en una comissió i encara estem esperant que es torne a convocar. 
 
Vox reitera cada ple que no se li contesten a les seues preguntes, o no es compleixen les mocions. És un tema que venim reclamant des de l’inici del mandat municipal, si es va aprovar la llei de banderes, per què no es compleixen?, per què no se’ns contesta, per què se’ns ometen les respostes? Com el govern local del senyor Ros depén de la Generalitat i els col·legis depenen de Marzá, i el tripartit no vol, perquè continuarem insistint”. 
 
Des de Vox han criticat la restauració del Palauet Cortina. Nosaltres considerem des del grup municipal que el tema del Palauet Cortina no té sentit perquè és una inversió que no sabem el que ens costarà, no sols reparar-ho sinó mantindre-ho, i després, el més greu de tot és que no se sap per a què s’emprarà. A part que si almenys estiguera en el centre de la ciutat seróa més facil, però per a poder utilitzar-ho s’haurà de desplaçar la gent amb cotxe. Pensem que hi ha altres necessitats més importants en aquest moment. Sembla que Ros vulga passar a la història com el Tutankamon de Torrent per això d’aquestes obres faraòniques, no ho entenem”. 
 
El PSOE els acusa com oposició d’oposar-se a tot. Nosaltres des de primera hora ens vam oposar a això, no pel mer fet de ser oposició, perquè quan fan coses bé nosaltres secundarem, però considerem que havent-hi la necessitat que hi ha no cal hipotecar-se en estes coses. Em sembla que Ros aplica un fals socialisme. El senyor Ros té dues cares, una és l’alcalde pròxim qie va a enterraments i misses i un altre a nivell polític més conserador, i de fet li han votat del cas antic. Eixa doble cara que encara que siguen les del PSOE, d’aqueixes sigles li queda poc, això d’obrer ho pose en dubte, i això d’Español no se li veu per cap lloc. El PSOE de Sánchez ha passat línies roges, és totalment radical, d’extrema esquerra, i Ros si no està confirme amb Sánchez el que ha de fer és marxar-se i fundar el seu propi partit si fa falta. La gent que ha votat a Ros ha de saber-ho i fer-li-ho veure. 
 
Està parlat ja d’eleccions. Per a quan se sabrà el candidat de Vox a Torrent?, Es tornarà a presentar? No et puc dir molt perquè falta molt temps, i normalment s’espera fins a última hora. Normalment es busca a la persona que es cree millor candidat. Si m’agradaria repetir, perquè no sé dir-te encara queda molt. Tampoc sé si m’ho proposaran. Si m’ho digueren s’haurien de donar algunes condicions, i no sé si es donaran. A més, crec que a la política hem vingut a tractar d’ajudar tot el que puguem,que és el que hem intentat el meu company i jo”.
Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.139.90.131

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.