Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 12:15:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 27 de Gener del 2022
MÚSICA

El popular musical de Luis Aguilé "Es una lata el trabajar" arriba a l'Auditori de Torrent

Protagonitzat per Gisela i Naím Thomas, inclou els temes més populars del cantant que es va fer famós amb cançons com aquesta

Este dissabte 29 de gener, l’Auditori de Torrent acull l'estrena de “Es una lata el trabajar”, un divertit musical protagonitzat per Gisela i Naím Thomas, que ens porta alguns dels coneguts temes del gran Luis Aguilé i les extraordinàries cançons compostes per Víctor Lucas.
 
Escrit i dirigit per Diego Braguinsky i Jaime Pujol, “És una llanda el treballar” narra la història de dos germans, Óscar i Andrea, que hereten una fàbrica de corbates a la vora de la fallida. Ell vol vendre-la perquè necessita els diners, però ella es nega, així que l'enfrontament està servit. I quina millor ajuda per a rellançar aquesta empresa que l'esperit d'un inoblidable cantant dels anys 70, famós, entre altres coses, per les seues extravagants corbates?
 
Entreteniment, màgia, sorpreses, embolic, diversió, amor... de la mà dels dos protagonistes, Gisela i Naím Thomas, i una infinitat d'insòlits i divertits personatges als quals donaran vida un magnífic elenc format per Ana Conca, Óscar Ramos, Pau Vercher, Nina Baifer, amb la col·laboració especial de Tony River. 
 
Després de la seua estrena, l'espectacle es podrà veure també en el TAC Catarroja i a l'Auditori de la Vall d’Uixò, i farà temporada en el Teatre Talia durant els mesos de març i abril. Entrades a la venda en www.auditoritorrent.com i en les taquilles de l’Auditori (dijous de 17 a 20 h, divendres d'11 a 13 h i des de 2 hores abans del començament de l'espectacle).
Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.224.149.242

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.