Dimecres, 24 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 25 de Gener del 2022
OCUPACIÓ

Més de 2.000 persones van sol·licitar els serveis de l'Agència de Col·locació d'IDEA’t en 2021

L'objectiu d'aquesta entitat és millorar l'ocupabilitat de les persones que es troben en l'atur i ajudar-los a tindre una oportunitat laboral

L'Ajuntament de Torrent, a través de l'empresa municipal IDEA’t, ha donat a conéixer les dades corresponents a l'any 2021 en matèria de cerca i foment d'ocupació, que són fruit de les polítiques actives empreses per l'Agència de Col·locació de l'entitat en aquest camp. 


Així, durant el 2021, es van tramitar 352 ofertes d'ocupació, de les quals el 14% van ser orientades al personal amb diversitat funcional. D'altra banda, el total de llocs de treball oferits i gestionats va ser de 762, remetent a les empreses fins a 2.151 persones. Quant al nombre de contractes, són 207 els que consten com registrats en l'Agència, a més de 69 contractes informats pels usuaris.


En aquest mateix període, van constar com a demandants d'ocupació 2.705 persones, de les quals 2.222 es van registrar per primera vegada durant aquest lapse de temps. Cal destacar el creixent nombre d'usuaris que es van registrar de manera autònoma a través de la plataforma en línia posada en marxa en 2020, que també permet a les empreses, tant de la localitat com de la comarca, registrar les seues ofertes d'ocupació. A saber, un total de 158 empreses van fer ús d'aquesta eina per a buscar personal durant aquest exercici. 


“Volem continuar superant els reptes que enguany ens presente, ajudant a les persones desocupades amb diverses iniciatives i programes que aborden i donen resposta a la problemàtica de l'atur. Per a això, hem de continuar adaptant-nos a les necessitats del món laboral, amb projectes que integren a persones de diferents edats i contextos, permetent-los potenciar la seua ocupabilitat”, ha afirmat la regidora responsable d'IDEA’t, Marina Olivares.


Primers compassos de 2022
En l'el que va d'any, l'Agència de Col·locació d'IDEA’t ja ha gestionat una trentena d'ofertes d'ocupació. Per a això, ha sigut crucial el paper de la plataforma en línia, que ha permés agilitar el tràmit tant per als demandants com per a les empreses oferents. A més, també ha possibilitat que el col·lectiu de menors de 30 anys accedisca al servei municipal d'ocupació pública per a conéixer i poder optar a les ofertes de Torrent, la capital i les comarques de voltant.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.224.63.87

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.