Dissabte, 28 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 27 de Setembre del 2024 a les 19:16:17 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
PABLO MARTÍNEZ
Dimarts, 25 de Gener del 2022
BÀSQUET

El Nou Basquet Torrent s'enfrontarà al Múrcia i Vila-real en el grup d'ascens de LEB Plata

Els de Jose Diaz ja coneixen el seu grup per a la fase d'ascens que iniciaren el dissabte 30 de gener enfront del Nou Bàsquet Paterna

El primer pas per a l'ascens. Els torrentins van aconseguir de manera directa la classificació per al grup d'ascens a LEB Plata, aconseguint un any més la permanència en la Lliga EBA. Ara toca gaudir del somni de l'ascens. 
 
Els pròxims rivals per a disputar aquesta fase, seran UCAM Murcia, CB Jairis, Refitel Bàsquet Llíria, Esportiu Bàsquet Vila-real, Nou Bàsquet Paterna, UPB Gandia i Picken Claret. D'aqueixos 8 equips, els que acaben en els tres primers llocs del grup tindran dret a disputar els encreuaments finals per l'ascens.
 
El dissabte 30 de gener en el Pavelló El Vedat tindrà lloc el primer partit a casa enfront del Nou Bàsquet Paterna. El club espera una gran assistència, per a convertir el pavelló en un fortí. 
 
Rivals de molta envergadura 
Els pròxims adversaris del Nou Basquet Torrent, no seran senzills d'abatre per la seua experiència en les trobades d'aquest calibre. Això suposarà un al·licient més per als jugadors de l'equip torrentino que són conscients que hauran d'entregar-se al màxim en cada partit per a tractar de sorprendre els grans de la categoria.
 

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.