Actualitzada Divendres, 19 de Abril del 2024 a les 11:42:02 hores

PABLO MARTÍNEZ
Dilluns, 24 de Gener del 2022

Empat de mèrit del Torrent CF davant el Silla CF

En un partit molt disputat en el camp de l'el Vicent Morera, el conjunt de Toni Jareño va aconseguir un valuós empat

Torrent CF es desplaçava el camp del Silla CF, per a afrontar la jornada 23 del grup VI de la tercera RFEF. Un camp maleït per al conjunt torrenti, ja que fins a tres ocasions el Silla va aconseguir imposar-se . La passada temporada el Torrent C.F va collir una derrota, per això l'equip tenia ganes de revenja.

El partit començava amb una bona internada del conjunt taronja, per banda esquerra que acabava amb centre de Ivi al cor en l'àrea del Silla CF i que no va trobar cap rematador. Va ser una de les millors ocasions, després d'una primera part molt travada per part dels equips, d'aquesta manera s'arribava al descans.

Després del pas per vestuaris, tots dos equips van afrontar els quaranta-cinc minuts restants amb la intenció d'obrir el marcador, el primer a aconseguir-lo va ser el Silla CF, amb una mica de fortuna, ja que  després d'un rebuig del jugador torrenti Cano la pilota va acabar entrant en la porteria.

La reacció de l'equip visitant arribaria en el minut 68 amb un gol del jugador Steve Ekedi que posava les taules en el marcador. En els últims minuts el conjunt local estrenyia, primer amb un tret creuat que salvava el porter del Torrent C.F. En els últims instants del partit, l'equip torrenti va poder emportar-se la victòria amb un tret creuat de Ivi.

Empat que a l'equip de Toni Jareño li serveix per a mantindre's en llocs de playoff a Segona RFEF, passant de la cinquena a la quarta posició en aprofitar la derrota del Roda en el seu camp davant l'Acer, en una jornada on va saltar també la sorpresa amb la derrota del Atzeneta en el seu feu davant el Castelló B.

Fitxa tècnica

Silla CF (1): Toni; Germán, Capsi, Guille, Juanjo; Josevi, Murcia, Carles, Sergio (68′, Lucas Carbonell); Rulo, Arik.

Torrent CF (1): Kedra; Ivi, Cano, Monty, Escobar; Gomis, Julià (67′, Yassine), Polanco (67′, David), Pedro (80′, Míchel), Guzmán (59′, Ekedi); Moisés Eboko (59′, Lois).
Goles: 1-0, Cano en propia puerta (51′); 1-1, Ekedi (68′).

Àrbitre: Nicolás Garcelán Docio va amonestar per part local a Arik (23′); i per part visitant a Polanco (53′), Ekedi (82′), Lois (85′) i Yassine (87′).

Incidències: Partit corresponent a la jornada 23