Dijous, 18 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dissabte, 22 de Gener del 2022
SUCCESSOS

Un incendi al carrer Constitució, apagat gràcies a la Policia Local de Torrent

Els agents han evacuant a una dona de 81 anys i evitat que el foc originat per una estufa elèctrica s'estenguera a la resta de l'habitatge

Un gran esglai, que podria haver acabat en alguna cosa més, de no ser per la proximitat al lloc del succés dels serveis d'emergència. L'incendi, provocat per una estufa elèctrica, ha sigut sufocat aquest matí per agents de la Policia Local de Torrent que es trobaven en el dispositiu del Mercat Municipal dels dissabtes, a escassos metres de l'habitatge.

Segons fonts del consorci de bombers, el succés es va iniciar a les 10.56 en el tercer pis del carrer 25 d'Abril 19, encreuament amb el carrer Constitució. Per la informació a la qual ha tingut accés aquest periòdic, la propietària, una dona de 81 anys hauria tractat d'apagar l'estufa i al no aconseguir-lo, va apartar els mobles i va començar a ventilar, però el fum va omplir ràpidament tota la casa. En eixir per les finestres, afortunadament un veí que es trobava en el Mercat Municipal dels dissabtes va vore que estava passant alguna cosa i va avisar als agents de policia local que es hi estaven a pocs metres en el dispositiu del mercat, que van acudir immediatament.

Tres agents van pujar ràpidament a l'habitatge, un d'ells va vore a la dona en la galeria que estava evitant el fum. Esta va sentir els crits demanant-li que els obrira la porta i va poder creuar l'habitatge per a obrir. Una vegada dins, un agent va evacuar a la dona, que es trobava molt atordida. Després va tractar d'apagar el foc, però a causa de la gran quantitat de fum va haver d'abandonar el pis. Posteriorment, amb l'ajuda un extintor del vehicle d'atestats va tornar a entrar per a evitar que el foc s'estenguera al sofà i mobiliari de la sala d'estar, la qual cosa podia haver afectat la resta de l'habitatge i de l'edifici, un bloc de molts veïns, que finalment no van haver de ser desallotjats.

Segons el consorci de Bombers, que van arribar minuts després, el foc s'ha donat per controlat a les 11.01 i han acompanyat a la dona a baixar per a ser atesa. Al lloc s'ha desplaçat una ambulància que ha assistit a la dona per inhalació de fum. Malgrat trobar-se amb bon nivell de saturació, ha sigut portada a l'hospital General per a controlar la seua evolució i ha sigut donada d'alta hores després.

Poc abans, els bombers també havien rebut a les 10.15 també s'ha rebut un avís per fuga de gas en una finca de Plaza Amèrica, però després de realitzar mesuraments no han detectat finalment presència del gas.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.144.102.239

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.