Dissabte, 28 de Setembre del 2024

Actualitzada Divendres, 27 de Setembre del 2024 a les 19:16:17 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 20 de Gener del 2022
FUTBOL

El Torrent CF aprofita un penal i expulsió davant l'Atzeneta per a recuperar-se

Els de Jareño van jugar amb un més 60 minuts però no van poder ampliar l'avantatge en el marcador davant l'Atzteneta

Una victòria que val més que tres punts. El Torrent CF no sols va aconseguir sumar una victòria, sinó també trencar una perillosa tendència després de la garrotada del Roda a casa per 0-3. Els de Jareño van recuperar la solidesa defensiva, encara que és veritat que ho van fer amb un home més durant la major part del partit per l'expulsió en el 33 d'Abraham. Una victòria que serveix per a ficar-se de nou en la lluita per la promoció d'ascens a Segona.

Amb un Sant Gregori hivernal i fred en la graderia, els torrentins es jugaven la primera de les dues finals d'esta setmana. El partit ajornat per Covid contra l'Azteneta i el del Silla venien en mal moment després de la golejada del Roda i l'expulsió d'Ekedi, però els de Jareño van començar el partit disposats a recuperar la seua bona dinàmica. De fet, va anar Albert el primer a tindre una ocasió per al Torrent. El partit seguia la rutina habitual dels primers minuts quan a meitat del primer període el Torrent trencava el partit gràcies a una altra internada per la banda esquerra d'Albert, que acabava en penal i expulsió del defensa. Jorge Juliá complia des dels onze metres i avançava als de Jareño, que a més anaven a tindre l'avantatge de jugar amb un més durant la resta del xoc.

En la segona meitat, el Torrent es va dedicar a esperar i assegurar la porteria. L'Azteneta es va fer l'amo de la pilota però a penes va tindre ocasions de perill per a la porteria de Kedra. Amb aquest panorama, el Torrent CF es va dedicar a protegir el resultat i l'últim quart va donar més minuts al nou fitxatge Polanco, que va debutar ja en l'anterior partit. Amb un Atzeneta molt cansat, el Torrent va tindre l'oportunitat d'ampliar l'avantatge amb una rematada d'Adrián que es va anar per dalt de la porteria per poc.

Els de Jareño tornen a ocupar posicions d'ascens, cinquens amb un partit menys, i se situan a 6 punts del segon, un Atzeneta que es va quedar fred des de l'expulsió. Aquest diumenge els torrentins viatjaran a Silla per a batre's en el Vicente Morera.

Fitxa tècnica:
Torrent CF: Kedra, Escobar, Ivi, Cano, Monty, Gomis, Jorge Juliá, Christian Albert (Polanco, 78’), Adrián Domínguez, Lois, Moisés Eboko (Yassine, 78’).
Atzeneta UE: Ferri, Abraham Peleteiro, Ballester, Llario, Manu Palma (José Carlos, 77'), Institutor, Anaba, Winstanley (Abel Pérez, 46'), Nacho Porcar, Moltó (Keita, 77'), Marc.
Gol: Jorge Juliá, de penal (35’).
Àrbitre: Martínez Ibáñez. Va amonestar pels locals a Christian Albert (38’), Adrián Domínguez (54') i al segon tècnic, Jorge Espeleta (60'); i pels visitants a Llario (30’), Nacho Porcar (44') i Manu Palma (74'). Va expulsar amb roja directa al visitant Abraham Peleteiro (32’).
Incidències: 600 espectadors al Sant Gregori en partit ajornat per Covid, a les 19.00 hores del dimecres.