Dimarts, 23 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
Jesús Ros, Alcalde de Torrent Jesús Ros, Alcalde de Torrent
REDACCIÓ
Dimecres, 19 de Gener del 2022
PSOE

El PSPV-PSOE de Torrent diu que Amparo Folgado s'oposa a les inversions previstes en el centre

El partit Socialista afirma que des de l'equip de govern s'ha impulsat la renovació dels serveis i vials del barri del Alter, amb un paquet d'inversions i projectes, també ha posat en marxa les subvencions per a la rehabilitació d'habitatges en l'entorn patrimonial, una realitat que incloïa i inclou 400.000€ pressupostats en rehabilitació d'habitatges tradicionals.

 

"A això se suma la subvenció per a la rehabilitació de façanes que, complint les normatives vigents, permet la rehabilitació de façanes en tot l'entorn urbà. A això se suma el treball que s'està realitzant per a recuperar el Cinema Cervantes, un emblema de la ciutat que es troba en l'entorn.

 

Una vegada més ens entristeix profundament que els torrentins i torrentines hagen de patir les manipulacions i atacs injustificats de la portaveu popular, Amparo Folgado. La seua visió deformada de la realitat converteix les mesures de seguretat de les obres i de les edificacions en un problema, mentre s'estan impulsant més llicències d'obra en l'àrea que en els últims 15 anys.

 

El compromís de l'equip de govern i de la ciutat en el seu conjunt és la recuperació i posada en valor del centre històric i els nostres elements patrimonials, és difícil ser més incoherent que la Sra. Folgado, si tenim en compte que és ella mateixa la que s'oposa a totes les intervencions que es fan en aquesta línia, començant pel Pla Ficus i les seues inversions de millora i renovació del C/ Major, del Alter o d'altres vies històriques de la ciutat, la recuperació del Cervantes, les obres de conservació de la Torre, de la capella del Hort de Trénor… Això és l'opinió capritxosa i oportunista d'un projecte buit i acabat, el de la Sra. Folgado, a la qual els torrentins ja li han dit en dues ocasions que no necessitaven més paràlisi i llunyania, la que exerceix el Partit Popular quan governa i que ara volen continuar des de l'oposició."-afirmen 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.14.70.203

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.