Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 19 de Gener del 2022
PP

Torrent perd una subvenció contra la violència de gènere per tindre deutes amb l'Agència Tributària

Folgado: “Ros ha d'explicar les raons per les quals es tenen deutes amb l'Agència Tributària i per què tornem a quedar en evidència com a administració, que malbarata els superàvits a comprar locals i solars".

La Diputació de València desestima el requeriment presentat per l'Ajuntament de Torrent, arran d'haver quedat fora de la subvenció destinada als ajuntaments que integren la xarxa de municipis protegits contra la violència de gènere, per tindre deutes amb l'Agència Tributària.

 
El mes de setembre, la portaveu del Partit Popular a Torrent, Amparo Folgado va lamentar que s'haguera perdut una subvenció per tindre deutes amb l'Agència Tributària, quan l'alcalde feia gala del superàvit municipal. Va ser el propi alcalde Jesús Ros, el que va afirmar que Torrent no tenia deutes amb Hisenda i que Torrent pagava.
 
Mesos després, el President de la Diputació de València, Toni Gaspar ha signat un Decret pel qual ratifica que Torrent perd aquesta subvenció per a polítiques d'Igualtat i desestima el requeriment de l'Ajuntament de Torrent.
 
En el propi Decret publicat en el BOP el 17 de gener, Toni Gaspar afirma que “el recurrent no es trobava al corrent de les seues obligacions amb AEAT, la qual cosa es desprén del certificat sol·licitat per aquesta Corporació amb data 20/05/2021 amb el consentiment del recurrent”. Pel que es torna a confirmar que l'Ajuntament de Torrent no estava al corrent dels seus deutes amb l'Agència Tributària.
 
A més, el propi Decret assenyala que “en la sol·licitud presentada pel recurrent no es va aportar certificat acreditatiu d'estar al corrent amb les obligacions de la AEAT”.
 
Amparo Folgado ha afirmat que “sent vergonya com a regidor de l'Ajuntament de Torrent en comprovar que la nostra Gran Ciutat perd subvencions perquè el seu alcalde i equip de govern socialista no compleixen amb les obligacions amb l'Agència Tributària”. A més, la portaveu del PP ha subratllat que “Ros ha d'explicar als *torrentinos les raons per les quals es tenen deutes amb l'Agència Tributària i per què tornem a quedar en evidència com a administració, que malbarata els superàvits a comprar locals i solars, però no compleix amb les seues obligacions, mentre exigim als ciutadans que complisquen amb les seues obligacions religiosament”.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.137.174.216

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.