Dijous, 28 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 18 de Gener del 2022
ECONOMIA

310.000 euros per a crear un "Amazon" torrentí amb productes del comerç local

Aquest marketplace comptarà amb prop de 300 empreses de la ciutat i tindrà repartiment a domicili amb vehicles elèctrics

El comerç local de Torrent es digitalitza, i vol competir amb els més grans. L'Ajuntament de Torrent, amb el cofinançament del Ministeri de Comerç i Turisme, invertirà 310.000€ per a impulsar un projecte de venda i distribució comercial intel·ligent i sostenible, amb l'objectiu de dotar al teixit comercial local de les eines necessàries per a incrementar la seua competitivitat enfront de les grans plataformes i oferir nous serveis als consumidors.
 

Per a aconseguir-ho, implantarà un Marketplace local amb instal·lació de punts de lliurament intel·ligents. A més, adquirirà vehicles elèctrics per a efectuar un repartiment sostenible i la digitalització de zones de càrrega i descàrrega, entre altres actuacions. La licitació está prevista per abans de l'estiu i este "amazon" torrenti amb serveis i productes locals podria vore la llum abans d'acabar l'any possiblement. 

 

“Amb aquesta iniciativa seguim la línia de suport al comerç local i als productes de proximitat, apostant per un desenvolupament intel·ligent i sostenible, que ens permeta augmentar la competitivitat del teixit comercial d'una manera respectuosa amb el medi ambient”, ha destacat el regidor de Modernització i Gestió de Recursos, Andrés Campos. 

 

Es preveu que al voltant de 288 comerços es beneficiaran d'aquesta iniciativa, que es desenvoluparà en diferents zones i vies urbanes de Torrent amb alta ocupació d'establiments comercials, les quals contemplen entre altres: els dos mercats municipals, el carrer Sagra, el carrer Sant Cristòfor, la Plaça Bisbe Benlloch i l'Avinguda al Vedat. Així mateix, s'estima que les actuacions que integren el projecte s'inicien a l'abril de 2022.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.235.130.73

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.