Dimarts, 30 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 30 de Abril del 2024 a les 10:48:33 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 18 de Gener del 2022
FUTBOL

Eric Polanco, fitxatge de segona per a reforçar el lateral dret del Torrent CF

El jugador basc, de 28 anys, format en Lezama destaca per la seua polevalència en les dos bandes

“És un canvi de categoria, estava en Segona RFEF, ara ací estic en Tercera, però per a mi això no ha sigut cap problema perquè la confiança que em van transmetre des de la primera crida va ser brutal. Estic lluny de casa però espere emmotlar-me al més prompte possible i que la dinàmica de l'equip siga positiva”, reconeix satisfet Eric Polanco, lateral destre de Bergara que ha arribat al Torrent C.F. des del Palència Crist Atlético per a reforçar a l'equip de cara a la segona volta i a l'objectiu de lluitar per la promoció d'ascens.

El jugador basc, de 28 anys, que es va formar en la pedrera de Lezama abans del seu pas per Leioa, Peña Deportiva o CD Manxec Ciudad Real, entre altres clubs, ja coneix el futbol valencià; en 2018-2019 va disputar díhuit partits amb el At. Saguntí, inclosa la promoció d'ascens. “És un grup complicat, amb molt bons equips, hi ha filials, i al final la gent jove vol tirar per a dalt. L'equip està en una situació bastant bona en la classificació, encara ens queda molta segona volta per davant i jo crec que si les coses es fan bé no hi haurà problema per a mantindre'ns ací a dalt”, assegura Polanco, que llueix el 7 en la samarreta del Torrent C.F. que ja va estrenar el dissabte en el Sant Gregori en el 0-3 taronja davant el C.D. Roda, en el qual es va trencar la ratxa de nou partits consecutius sense perdre (set victòries i dos empats).

“Vaig tindre l'oportunitat de debutar, de jugar els primers minuts, espere a poc a poc poder anar a més i que l'equip vaja també per a dalt”, recorda el jugador torrentinista, que va eixir en el 77’ per Escobar. “No va ser un resultat que esperàvem, l'equip tenia moltes ganes d'aconseguir la victòria, de seguir en aqueixa bona dinàmica en la qual estava, però no va poder ser així. Ara només queda pensar ja en el pròxim partit, el dimecres (demà)”, afirma contundent el lateral sobre el pròxim compromís davant el Atzeneta UE, corresponent a la jornada 19 i ajornat el passat 29 de desembre, que es disputarà en el Sant Gregori el dimecres a les 19h. abans de visitar el diumenge el camp del Silla C.F. (16.30h.).

“Són tres partits en una setmana, l'equip ha d'estar mentalitzat en què és una setmana molt important. El Atzeneta és també un rival que és ací a dalt, però l'equip té moltes ganes que arribe ja, perquè vens de perdre i quan perds només vols que arribe el pròxim partit per a intentar donar la millor versió, fins i tot una versió millor de l'equip. És una setmana bastant important i esperem que siga positiva per a l'equip”, detalla Eric Polanco, que es defineix com un jugador polivalent: “Si tinc una característica és que puc jugar en més d'una posició. La meua és la de lateral dret, també puc jugar per davant, d'extrem, fins i tot de lateral esquerre, m'emmotle bé, no tinc cap problema. Estaré per a on el míster em necessite a cada moment, intentaré donar el 100% meu i que la gent es quede amb l'actitud, les ganes, així doncs soc un jugador molt competitiu i intentaré donar el màxim perquè el club estiga el més amunt possible.”

Un objectiu per al qual l'afició jugarà un paper clau en aquest 2022 en el qual a més el club celebra el seu centenari. “Em va semblar que (el dissabte) va haver-hi prou gent. Jo crec que això serà important per a l'equip, que l'afició ens ajude en tot el possible, que al final això és cosa de dues, és cosa de l'equip i d'ells. Si nosaltres estem en el camp i en moments de feblesa notes que l'afició t'ajuda, t'espenta, al final, tires per a dalt. Seran un factor important d'ací a final de temporada.”

Mario Climent torna al Llevant O.D.
El lateral dret Mario Climent, de 19 anys, ha tornat al Llevant O.D. després d'haver estat cedit des de principi de temporada al Torrent C.F., on ha disputat 120 minuts en cinc partits. El club li desitja la millor de les sorts en el seu futur personal i esportiu.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.224.32.86

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.