Dijous, 18 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 17 de Gener del 2022

Torrent rebrà 35.000€ per a contractar agents d'innovació 

L'objectiu d'aquesta iniciativa del Ministeri de Ciència i Innovació és ajudar a implementar polítiques d'innovació en clau local, serà un dels 16 municipis valencians que rebran aquesta subvenció

El Ministeri de Ciència i Innovació ha aprovat la concessió de 34.957,50€ a l'Ajuntament de Torrent per a ajudar a finançar la contractació d'agents d'innovació, que es dedicaran a la implementació de polítiques d'innovació en clau local, entre les quals s'inclouen: el desenvolupament de projectes d'innovació digital, la licitació de projectes de compra pública d'innovació, el foment de l'emprenedoria tecnològica i social en el municipi i el desenvolupament de plans de sostenibilitat, estalvi energètic o economia circular. De manera que es reforcen les capacitats del consistori per a impulsar una transformació digital, que permeta fer front als reptes del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència. 

 

“Treballem conjuntament per a millorar la qualitat de vida dels nostres ciutadans sobre la base de la innovació i la ciència”, ha manifestat el regidor de Modernització i Gestió de Recursos, Andrés Campos. Igualment, l'edil ha volgut destacar “el paper de Torrent en aquest àmbit, sent una ciutat referent en la nostra comunitat”. 

 

Així, Torrent serà un dels 16 municipis valencians que rebran aquesta subvenció; tots ells pertanyents a la Xarxa *Innpulso i guardonats amb la distinció de ‘Ciutats de la Ciència i la Innovació’, un reconeixement atorgat pel propi Ministeri a les localitats que aposten per la I + D + I com un dels pilars fonamentals en l'execució de les seues polítiques. 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
18.226.187.199

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.