Divendres, 19 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Diumenge, 16 de Gener del 2022
ESPORTS

El Roda trenca la ratxa del Torrent CF i li allunya dels llocs d'ascens a Segona

Els de Jareño van esvarar a casa davant un dels favorits per a l'ascens en una dolenta primera meitat en la qual van encaixar 3 gols

El Roda va despertar al Torrent CF del somni de l'ascens deixant-li assegut en el sòl, i sense reacció davant un dels favorits per a l'ascens. Els torrentins arribaven al xoc després de nou partits sense perdre, però amb els castellonencs en els talons. Pese a l'intent de Jareño d'evitar l'eufòria, els torrentins no van poder fer res davant un rival que va vindre disposat a emportar-se els 3 punts i alguna cosa més, ja que la golejada complica el gol average per al Torrent CF.

Malgrat la bona entrada del Sant Gregori, el Torrent no va tindre suficient força per a parar a un Roda que venia disposat a recuperar els llocs de promoció d'ascens. Encara que va rematar primer amb una cabotada de Ekedi, el roda va deixar veure prompte els seus colors gualdinegres en la porteria de Kedra. El joc va alternar durant uns minuts amb una altra rematada de Gomis pels torrentins, que van pecar de falta d'encert, cosa que no va patir el Roda, que en el minut 19 s'avançava amb un golàs de Guinot. En minuts d'infart, el Roda va tornar a marcar gràcies al 39 amb Meseguer deixant la trobada molt costa amunt ja en la primera meitat.

En la represa, els de Jareño van eixir per tot per a ficar-se en el partit. Ekedi va tindre dues pilotes que a punt van estar d'entrar, però va tornar a fallar la punteria, la qual cosa no li va fallar al Roda. En el minut 54 Cosme aprofitava un rebutge en un córner per a fer el definitiu 0-3 deixant mut al Sant Gregori. Amb aquest resultat va acabar el partit, ja que el Torrent CF no va poder ficar un gol a un Roda molt segur en defensa i que va demostrar als torrentinos perquè és un dels equips menys golejats.

El pitjor del partit va ser la doble groga de Ekedi, que va ser expulsat en el minut 66. La bona notícia, el debut de Polanco com a extrem dret. El de Mondragón ve a Torrent per a reforçar la banda dreta tant com carriler com dalt on els torrentinos necessiten més ocasions si volen tornar a somiar amb l'ascens.

Després d'aquesta golejada a casa, l'equip ha de tornar a recuperar la solidesa defensiva. L'haurà de demostrar primer amb l'Atzeneta este dimecres a les 19:00 ja que va ser suspés per Covid. La següent serà contra el Silla en el Vicent Morera, un difícil camp on l'afició és molt activa.

Fitxa tècnica:
Torrent CF: Kedra, Escobar (Polanco, 76’), Ivi (Míchel, 76’), Peralta, Monty, Gomis (David, 60’), Jorge Juliá, Guzmán, Adrián Domínguez (Christian Albert, 60’), Pedro (Moisés, 66’), Ekedi.
CD Roda: Rives, Inglada, Ramos, Ángel, Guinot (Cristian, 73’), Borja, Cosme (Farisato, 73’), Meseguer (Cruz, 80’), Pisa (Aarón, 64’), Iker (Gabarri, 80’), Castanyer.
Gols: 0-1 min. 19: Guinot. 0-2 min. 39: Charly Meseguer, de penal. 0-3 min. 54: Cosme.
Àrbitre: Rodríguez Rodrigo. Va expulsar al davanter del Torrent, Ekedi, per dues grogues seguides en el minut 65. Va amonestar pels locals a Peralta (55'); i pels visitants a Guinot (27') i Ángel Ortega (67').
Incidències: partit disputat en Sant Gregori a les 17.00 hores del dissabte amb una gran entrada de públic, uns 800 espectadors.