Dimecres, 06 de Juliol del 2022

Actualitzada Dimarts, 05 de Juliol del 2022 a les 11:39:07 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán | Conctacte: 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Divendres, 14 de Gener del 2022

La Casa de la Dóna presenta el programa d’activitats per al primer trimestre de 2022

​Una gran varietat de cursos, tallers, xarrades i exercicis, donaran el tret d’eixida al curs 2022

 

 

La Casa de la Dóna Torrent comença en 2022 amb una àmplia oferta de tallers i xarrades dirigits a la població de totes les edats. Les activitats, coordinades per l’Associació Alia, ofereixen un repertori extens de temàtiques per a enfortir i acompanyar a les dones en els seus processos personals, socials i creatius, des d’una perspectiva centrada en la igualtat de gènere i en el benestar integral i col·lectiu.

 

Igual que en altres ocasions, les activitats s’agrupen en tres grans blocs, que es dirigeixen essencialment a: la pràctica d’exercicis físics, en l’apartat de “cossos diversos i valents”; els tallers creatius, en “formant-se i transformant”; i les xarrades o cursets, en “apoderades.

 

A aquests cursos i tallers programats per al primer trimestre del 2022, cal afegir altres activitats gratuïtes, com el “cinema violeta”, un cineforo mensual on es reflexionarà sobre les relacions de gènere, i “elles compten, diàlegs per la igualtat”, un espai de trobades per a presentar iniciatives en les quals compartir i donar a conèixer projectes que plantegen el diàleg i la reflexió des d’una perspectiva de gènere.

 

Les inscripcions per a totes aquestes activitats estaran obertes des de dilluns que ve 17 de gener, a través del portal d’inscripcions de l’ajuntament, o bé presencialment, mitjançant registre d’entrada, a l’ajuntament. Mentre que les activitats començaran el dilluns 24 de gener.

 

La programació completa per a aquest primer trimestre de l’any està disponible en la web municipal i a la Casa de la Dóna. També es pot trobar informació sobre les activitats, els cursos i els tallers en les xarxes socials de Casa de la Dóna: @casadeladonatorrent, en Facebook;  @casadeladona_torrent, en Instagram.

Comentari
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
44.192.65.228

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.