Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dijous, 13 de Gener del 2022

Finalitza la segona fase de les obres de millora del barri torrentí de l’Alter

L'objectiu d'aquestes actuacions és la renovació de l'entramat urbà de la zona

L'Ajuntament de Torrent ha finalitzat la segona fase del pla de Reurbanització del Barri de l’Alter, l'objectiu del qual és renovació de l'entramat urbà de la zona. En aquesta etapa del projecte s'han abordat actuacions de millora als carrers Alaquás, Mare de Déu del Pilar, Sant Isidre, Pizarro i Santa Llúcia, que complementen les realitzades anteriorment en Mare de Déu dels Desamparats, Santa Bàrbara, Santíssima Trinitat, Proveïdors, alcalde Salvador Fernández Ros, Cantereries i Santa Cecilia.


 
Les últimes obres realitzades en el barri històric contemplen actuacions com ara: el canvi en el disseny de la secció dels vials amb la repavimentació de les voreres i calçades, millorant les zones per als vianants i la seua seguretat; la renovació de la xarxa de proveïment, retirant les canonades de fibrociment existents i substituint-les per una nova xarxa de fosa dúctil; i, finalment, la renovació de les escomeses i col·lectors de sanejament.


 
Aquesta iniciativa, provinent de l'Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible (EDUSI) i cofinançada al 50% amb fons europeus FEDER, engloba les actuacions urbanístiques que el govern municipal ha emprés amb la finalitat de revitalitzar el centre històric de la ciutat. Actualment l'Ajuntament treballa en els projectes de la tercera fase, que completarà la intervenció integral del pla de Reurbanització del Barri de l’Alter amb l'execució de noves actuacions als carrers: Sant Gaietà, Silla, Sant Onofre, Beniparrell, Aldaia, Santíssima Trinitat, Sant Pere Màrtir, Carrer i Plaça Santa Llúcia, Catarroja, Sant Blai, Xirivella i Sant Fèlix

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
54.224.90.25

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.