Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Divendres, 26 de Abril del 2024 a les 13:32:43 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 12 de Gener del 2022
URBANISME

Torrent reasfaltarà l’Avinguda al Vedat i les entrades des d'Alaquas i Picanya en 2022

Ros ha assegurat que enguany també s'iniciarà el projecte d'urbanització del futur barri de Parc Central 3 amb més sòl públic per a habitatges VPO

L'alcalde de Torrent ha començat l'any “il·lusionat” amb l'any 2022 malgrat la situació sanitària. En la primera roda de premsa del govern municipal, Jesús Ros ha anunciat com una de les grans actuacions la repavimentació de la principal artèria de la ciutat. Els més de 6 quilòmetres de l'Avinguda al Vedat seran reasfaltats al igual que els accessos des de la rotonda de Picanya i Alaquás fins a aquestes poblacions. A més, també es reasfaltaran 50 carrers d'urbanitzacions i 2 km de voreres.
 
Segons Ros, el Pla Ficus, al qual pertanyen aquestes primeres actuacions, “suposarà una tercera ona d'inversions que revolucionarà la ciutat”. L'alcalde de la ciutat ha assenyalat 2022 com l'inici d'un procés de modernització d'espais públics entre els quals també es trobarà una fita molt important com la licitació de la urbanització de la tercera fase de Parc Central que unirà Parc Central amb la Marxadella i el Segon Tram Pare Méndez. 
 
L'any 2022 serà un any de moltes inversions segons l'alcalde, que ha repetit una vegada i una altra enguany per a iniciar les inversions que estaran lligades a enguany. “Serà l'any de la licitació del Palau de Justícia, l'any de la urbanització de Parc Central 3, del nou Centre de Salut, de l'adjudicació de 24 habitatges per a joves al carrer Marquesat, serà l'any del nou punt de trobada familiar, el nou clos de Villacarmen…”, ha continuat enumerant l'una després de l'altra, destacant en primer lloc la licitació de 5 milions que finalitzarà el pròxim 6 de febrer per a la repavimentació de 10 quilòmetres de carrers i 2 de voreres.
 
Futura zona per a habitatges VPO per a joves en Parc Central
L'alcalde de Torrent s'ha referit a 2022 també com l'any en què es donarà un nou impuls a la disposició de sòl per a VPO. Segons Jesús Ros, aquest projecte permetrà unir totes dues zones de la ciutat amb aquest espai sense urbanitzar per a posar sòl “a la disposició dels inversors per a continuar construint habitatges dins dels paràmetres de sostenibilitat, amb importants zones verdes".
 
D'altra banda, s'escometran els aparcaments dissuasius previstos i la construcció de diverses rotondes. Aquestes inversions, ha insistit Ros, repercutiran econòmicament a la ciutat, amb noves contractacions i ha repetit que el 2022 "serà un any estrela en inversions i l'iniciem amb el pressupost aprovat".
Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.142.174.55

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.