Dijous, 25 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 24 de Abril del 2024 a les 13:37:18 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimecres, 12 de Gener del 2022
CRISI CORONAVIRUS

L'anàlisi d'aigües residuals avança un augment dels casos de coronavirus a Torrent

L'últim informe elaborat per l'empresa mixta Aigües de l'Horta reflecteix que els contagis en la capital de l'Horta Sud continuarà pujant almenys en les dos pròximes setmanes

Encara no es veu el pic de la sexta onada. L'augment dels contagis a Torrent continuarà pujant segons el que es pot extraure de l'informe de les aigües residuals que l'empresa pública Aigües de l'Horta realitza cada setmana i que des de que es fa anticipa la situació que es produirà en la localitat en les pròximes dues setmanes.

 

"De moment els informes han confirmat el que estem vivint, una explosió de contagis que situa a Torrent en risc molt alt i així ho reflecteix l'últim informe que hem rebut, així que tot a punt al fet que anirà a més", ha confirmat l'alcalde, Jesús Ros, en roda de premsa del govern municipal.

 

Segons l'informe del 4 de gener, que analitza aigües de 4 conques del terme municipal, la medició sería de 15 milions de CG/Lt, "lo que significa un nivell de risc molt alt".  Segons la PCR analitzada de les aigues estaria confirmada la variant de Covid-19 Omicron. La muestra PCI no inclou la zona 3 del poligon Mas del Jutje per la presència de aigues de procés industrial. 



La capital de l'Horta Sud ha viscut una explosió de casos positius amb una incidència acumulada de rècord de més de 2.500 punts, mai vista des que es tenen registres a escala municipal. Aquesta pujada tan ràpida i explosiva de casos s'analitzarà en la reunió del CECOPAL que tindrà lloc la setmana pròxima a l'Ajuntament de Torrent i que ve reunint-se regularment des que va començar la pandèmia sanitària.

 

Segons l'informe la situació de contagis es generalitzada en tots els barris de la ciutat, i seguint les anteriors dades, la situació va a continuar en ascens al mens dos setmanes. Aquestes dades han sigut molt útils per a l'administració local per a prendre decicions a 15 dies, i de moment tot apunta a que la situació per a Sant Blai serà encara pitjor que la actual. 

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.140.185.123

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.