Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 19:14:05 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 10 de Gener del 2022
FALLES

"El casament" de la falla de La Plaça guanya el primer premi d'obra llarga

La comissió va guanyar també el de millor direcció i actriu principal

Divendres passat, 7 de gener, el món faller es va vestir amb les seues millors gales per a celebrar en l'AUDITORI DE TORRENT, l'esperada XV GALA DE LA CULTURA, on a banda dels premis d'obra curta i juvenil, s'entrega al final el premi d'obra llarga, el de més duració. Així, la falla en guanyar este concurs va ser la falla de La Plaça, amb l'obra EL CASAMENT, el segon premi va ser per  AC. FALLA ANTONI PARDO, amb l'obra “VODEVIL “ i el bronze per a l'AVINGUDA, amb l'obra “PECCATA MINUTA". 

 

La falla Antoni Pardo va guanyar el premi a la millor escenogiradia, d'entre les que destacaren també la falla Avinguda i La Plaça. Quant al premi de millor actor de repartiment, este va anar a parar a BENITO ALONSO, de la falla Antoni Pardo. La resta de nominats va ser MIGUEL ANGEL GASCO, de la falla Avinguda. Respecte al premi de millor actriu de repartiment, este va anar a parar a BELEN MARTINEZ, de la falla Camí Reial. La resta de companyes nominades van ser: IRIS SANCHEZ, de la falla Antoni Pardo i ISABEL MORENO, de la falla De la Plaça.

 

El premi al millor actor principal va ser ERNESTO RUIZ, de la falla Antoni Pardo. La resta de nominats eren: JAVIER YAGO, de la falla Avinguda. El premi a la millor actriu principal va ser per a LOLES MARTINEZ, de la falla De la Plaça. La resta de companyes van ser: Mª DOLORES CONTRERAS, de la falla Antoni Pardo
i CARMEN SIRVENT, de la falla Avinguda.
 

Finalment la millor direcció va ser per a EVA TORRENT, de la falla De la Plaça. La resta de directors nominats van ser: ERNESTO RUIZ, de la falla Antoni Pardo i XIMO HERNANDEZ, de la falla Avinguda.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.144.253.161

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.