Dimarts, 23 de Abril del 2024

Actualitzada Dimarts, 23 de Abril del 2024 a les 11:39:51 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 10 de Gener del 2022
BÀSQUET

El NB Torrent aconsegueix la classificació al grup d'ascens de la lliga EBA

Malgrat no haver pogut disputar el seu partit per alguns casos positius en l'equip rival, els resultats del grup de competició van donar una alegria anit al club torrentí

Mancant una jornada per a acabar la primera fase de lliga EBA, el NB Torrent ha aconseguit certificar la seua permanència en la categoria classificant-se com 2n de grup a la segona fase per a l'ascens a LEB Plata. Després d'una complicada primera temporada en lliga EBA, l'equip ha demostrat haver fet un pas al capdavant en maduresa i treball, fets que s'han reflectit en el bon fer dels torrentins en partits complicats.

 

Ara, en la segona fase, l'equip competirà contra els millors equips de la conferència. Grans clubs de lliga EBA, amb plantilles experimentades i grans pressupostos li posaran les coses complicades a un Torrent conscient de la seua situació. Satisfets per haver obtingut la permanència, el club torrentí afronta amb respecte i molta ambició aquesta segona fase. En paraules del cos tècnic, "poder mesurar-se a rivals de nivell amb més experiència, permetrà continuar creixent com a jugadors a un grup tan jove com el nostre".

 


El director esportiu, Pascual Chuliá, es mostrava molt satisfet amb l'assoliment. "Poder aconseguir una fita única fins ara en la història del club i fer-lo en una temporada tan especial com la del 50 aniversari reforça molt el treball de tots". Pascual elogiava també el treball del cos tècnic i els jugadors, que han obtingut fer un pas avant.

 


El club espera amb ambició poder iniciar la segona fase i confia a continuar atraient cada dia més gent al Pavelló El Vedat. Enguany s'estan batent rècords d'assistència i, en la segona fase, segur que molts més torrentins i torrentines s'animen a vestir de gala un pavelló que s'antulla clau per a fer front als grans de la competició.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.133.141.6

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.