Divendres, 18 de Octubre del 2024

Actualitzada Divendres, 18 de Octubre del 2024 a les 12:56:50 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dilluns, 10 de Gener del 2022
CAMPANYA VACUNACIÓ COVID19

Volta a les aules amb 7 de cada 10 menors d'11 anys sense vacunar

Amb les vacances escolars de Nadal la campanya de vacunació dels menors es va paralitzar en estar els centres educatius tancats

Amb 7 de cada 10 menors d'11 anys sense vacunar i sense un protocol clar ha arribat la tornada al col·legi. L'estratègia de la conselleria de Sanitat de vacunar als menors d'11 anys en els centres educatius ha provocat que la Comunitat Valenciana siga una de les regions amb més retard en la vacunació dels xiquets i xiquetes d'entre 5 i 11 anys.

 

Segons la delegació dirigida per Ana Barceló ha anunciat que reprendrà la vacunació dels menors de 8 anys, però de moment, els pares i mares d'aquests alumnes no han rebut el document que s'ha de signar per a autoritzar o no la vacunació.



El nou protocol, acordat pel Govern amb les comunitats autònomes, especifica que faran falta cinc positius o més, és a dir el 20% dels escolars, en un mateix grup bambolla per a tancar-lo i confinar a tots els alumnes que el conformen. I la quarantena serà de, almenys, set dies. Un nou protocol amb el qual es pretén "garantir la presencialitat a les aules".

 

Així i tot, si el menor té contacte estret amb un positiu fora de les aules, el protocol indica que s'ha d'aïllar 7 dies. Tampoc existeixen mesures de conciliació per a pares o mares amb un fill menor positiu, ja que, no es concedeixen baixes i els progenitors han d'anar a treballar si no és possible el teletreball, un problema que les famílies continuen reivindicant després de quasi dos anys de pandèmia.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.141.19.186

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.