Divendres, 26 de Abril del 2024

Actualitzada Dijous, 25 de Abril del 2024 a les 19:14:05 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Diumenge, 09 de Gener del 2022
FALLES

La falla Reina Sofia arrasa en es premis de teatre juvenil

Per primera vegada se celebra esta modalitat de teatre que ha guanyat en quasi tots els premis la comissió de l'Auditori en totes

Divendres passat, 7 de gener, el món faller es va vestir amb les seues millors gales per a celebrar en l'AUDITORI DE TORRENT, l'esperada XV GALA DE LA CULTURA, on a banda dels premis d'obra curta i tradicional es van entregar també els premis del concurs d'obra juvenil, per primera vegada. Este premi es va crear deprés de l'aprovació en el Ple de Junta Local Fallera el passat estiu. Així, la falla en guanyar per primera vegada este concurs va ser la FALLA AV. REINA SOFIA, amb l'obra “ EIXE, NO ERA JO“, el segon premi ha sigut per a SANT ROC, amb l'obra “UNA CASA DE BOJOS“ i el tercer premi va anar a parar a CARRER BENEMÈRITA, amb l'obra  “QUARANTENA“.

 

El primer premi a PREMI A la MILLOR ESCENOGRAFIA va er també Reina Sofía, d'entre les que destacen les falles: CARRER BENEMÈRITA i SANT ROC. Per la seua banda, el premi al MILLOR ACTOR DE REPARTIMENT va ser per a PABLO VINDEL, de la falla Avinguda Reina Sofia. La resta de nominats van ser: PABLO ANDREU, de la falla Ramón y Cajal i RICARDO MORA, de la falla Plaça S.Roc. Per la seua banda, el premi a la millor ACTRIU DE REPARTIMENT va er per a LUCIA MARTINEZ, de la falla Sant Roc. La resta de nominades eren: NATALIA PEIRO, de la falla Carrer Benemerita i  MARIA RAMON, de la falla Avinguda Reina Sofia.

 

El premi al MILLOR ACTOR va er per a JESUS MORA, de la falla Avinguda Reina Sofia, mentre que la resta de nominats eren: DANIEL MARTIN, de la falla Ramón y Cajal i ALEJANDRO VILATA, de la falla Carrer Benemerita. El premi a la millor  ACTRIU principal va ser per a PAULA GARCIA, de la falla Avinguda Reina Sofia. La resta de companyes nominades eren: MIREYA BENAVENT, de la falla Ramón y Cajal i SANDRA MORENO, de la falla Carrer Benemerita.

Per la seua part, el premi a la millor direcció va ser per a MAR PARRA FALLA, de la falla Avinguda Reina Sofia. La resta de nominats van ser: SERGIO MENGIBAR, de la falla Carrer Benemerita i JOSE MARIA SERER I ANA ORTIZ, de la falla Plaça Sant Roc.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
3.141.8.247

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.