Dijous, 18 de Abril del 2024

Actualitzada Dimecres, 17 de Abril del 2024 a les 10:35:06 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Diumenge, 09 de Gener del 2022
FALLES

Sants Patrons guanya el teatre faller en obra curta

La comissió va arrasar amb els premis de millor obra, direcció, escenografia i actor principal.

Divendres passat, 7 de gener, el món faller es va vestir amb les seues millors gales per a celebrar en l'Auditor la XV GALA DE LA CULTURA. La gala ha estat amenitzada entre els lliuraments de premis per la cómica, Carol Tomás. D'entre totes les obres presentades al concurs van destacar en premis la falla Sants Patrons, en obra curta, al guanyar els premis de millor obra, direcció, escenografia i actor principal. Així el PRIMER PREMI va ser per A. C. FALLA SANTS PATRONS, que va interpretar l'obra "EVARISTO I POQUELIN, QUE ESTEU Al CEL“, el SEGON PREMI va ser per a la FALLA CARRER TOLEDO. “ DE REMAT“; mentre que el TERCER PREMI va ser per a la FALLA AVINGUDA, amb l'obra "SPOILER “.El premi a la MILLOR ESCENOGRAFIA també ha sigut per a Sants Patrons. La resta de falles nominades en esta categoria eren: CARRER TOLEDO i SEDAVI. 

 

El guanyador del PREMI Al MILLOR ACTOR DE REPARTIMENT va ser EMILIO ARACIL, de la falla Carrer Toledo. La resta de nominats eren: JOSE PUIG, de la falla Sedavi i  ARNAU MARTINEZ, de la falla Plaça de Sant Roc. Per la seua banda, el PREMI A la MILLOR ACTRIU DE REPARTIMENT va ser per a TRINI VILATA, de la falla Avinguda. Les nominades eren:  INMA PILES, de la falla Sedavi i VERONICA MORA, de la falla Plaça de Sant Roc.


El PREMI Al MILLOR ACTOR va ser per a ENRIQUE VAZQUEZ, de la falla Sants Patrons, entre els aue estaven nominats: VICENTE JOSE ROYO, de la falla Carrer Toledo i  VICENTE FERRER, de la falla Sants Patrons. 

 

El premi A la MILLOR ACTRIU va anar a parar a MARI CARMEN ROYO, de la falla Avinguda, d'entre les nominades: CRISTINA PERIS, de la falla Carrer Toledo I GIO TORRES, de la falla Cronista. 

 

El  premi a la millot direcció en obra curta va ser per a  FRANCISCO IBAÑEZ, de la falla Sants Patrons. La resta de nominats eren: MIGUEL ANGEL GASCO, de la falla Avinguda i JOSE VICENTE MORA, de la falla Carrer Toledo.

Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
13.58.82.79

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.