Divendres, 29 de Març del 2024

Actualitzada Dimecres, 27 de Març del 2024 a les 17:54:08 hores

Edició Digital en valencià | Directora: Mamen Casabán Daries | Contacte: 627 604 169 - 687 284 697 Versió impresa
REDACCIÓ
Dimarts, 04 de Gener del 2022
ENTREVISTA ENTRENADORA FUTBOL-SALA HISPANIC

Chucky Climent: “S'està treballant bé, que és amb el que em quede”

La tècnica del Club Esportiu Futbol Sala Hispanic Torrent parla del reinici després del descens de lliga nacional

Valenciana, administrativa de professió, nascuda fa 49 anys un 27 de desembre en plena festes nadalenques. “Chucky”, com se'l coneix en el club, es considera una persona humil i senzilla que té la sort de poder dedicar el seu temps lliure al que més li agrada i en el que més gaudeix, el futsal, a més encara té temps de sobres per a compartir les seues altres dues aficions. La seua família i els seus amics.
 
María José està en possessió del títol d'entrenadora nivell 2 de futbol sala i nivell 1 de futbol. Compte en aquesta entrevista concedida al club que va arribar al futbol sala fa més de 25 anys, comenta que quasi vivia en el poliesportiu de Serra, compaginant el frontenis amb el futbol sala.
 
Quin creus que ha sigut la clau d'aquesta evolució? Elles. Les jugadores han sigut la clau, són molt treballadores i competitives, ho barallen tot fins al final, fins a l'últim sospir, la veritat és que he tingut molta sort amb l'equip, et fan fàcil el treballar amb elles.
 
Quines jugadores t'han sorprés més des de l'arrancada de temporada? No podria destacar l'una per damunt de l'altra, són totes iguals, cadascuna dins si aporta les seues qualitats i les seues limitacions, però unes corregeixen a unes altres i això els ha fet que vagen a més dia a dia, des de la jugadora que més minuts puga disposar a la que menys cadascuna aporta el que li falta a l'altra i no puc oblidar-me de les meues dues porteres, són genials totes.
 
Què t'ha semblat veure molta gent en les graderies en molts partits per a ser una lliga autonòmica? És cridaner per què quan jo jugava no venia ningú, fins i tot quan l'Hispanic estava en lliga nacional, no acudia molta afició excepte alguns partits. Que vinga gent a veure partits de futsal femení sempre és bon senyal i tenim molta sort que les nostres jugadores tenen molta estirada.
Sens dubte la clau és que una bona base de xiques o són de Torrent o han estat molts anys vinculades al futbol torrentino.
 
Quin és el balanç del que portem de temporada? És molt positiu, És clar que encara ens queda molta faena per davant per a continuar millorant, però s'està treballant bé i és amb el que em quede.
 
Esteu a un passet de classificar-vos per a la següent fase per la disputa del títol amb els equips d'Alacant. Com veus als equips que es classificaren del grup alacantí: Yefaki, Joventut d´elx, Sant Blas Sax i Mutxamel Benifutsal? Bé, nosaltres matemàticament encara no tenim tancada la quarta plaça, ens queden tres partits complicats, primer anem Alzira, Rebem Castelló i anem a Alboraia. No seguisc la classificació
Alacant. Ara només cal pensar a aconseguir els tres punts a Alzira.
 
Et sorprén que Yefaki aquest líder invicte, equip al qual vau véncer en pretemporada 5-0? No en absolut, llavors estàvem en pretemporada i a elles també els faltava gent per incorporar-se. Aquesta és la realitat de Yefaki, un equip sòlid, líder i invicte.
 
Quina sensació esperes sentir amb la visita a l'Esperanza Launa d'Elx, on vas jugar el teu últim partit com a jugadora i on vau aconseguir títol i ascens? Com he dit abans primer cal aconseguir els punts necessaris per a tancar la classificació. Si ho aconseguim, tornar a enfrontar-me al Joventut d´elx, ara com a entrenadora, estic segura serà una sensació nova i diferent. Aquell any ens juguem el títol en dos partits en menys de 24 hores, el partit de tornada que el juguem a Elx no vaig gaudir molt, molts nervis i cansament. Estava esgotada, va ser una salvatjada, però bo guanyem, ens emportem el títol i l'ascens, jo només volia que acabara abans de començar.
 
Com veus l'equip anímica i físicament per a afrontar el que es juga en el 2022? Bé, molt bé, són molt competitives i només pensen a guanyar el següent partit, així que motivació no els falta.
 
Quins equips veus amb més possibilitats de disputar el títol? Ara mateix Alboraia i Yefaki són els dos líders invictes i fins ara els que estan més forts.
 
Com t'agradaria acabar la temporada I creus que s'estan consolidant les bases per a somiar en un futur tornar a la divisió de plata? M'agradaria acabar amb la sensació d'haver fet una bona faena i que a les xiques se'ls haja fet curta la temporada. Que vulguen seguir i que vulguen més. Espere que es consolide aquest projecte que hem iniciat. Tant de bo, però cal anar pas a pas.
 
T'agradaria entrenar al CEF Hispanic algun dia en la divisió de Plata? La veritat és que no m'ho he plantejat. Ara mateix sé que tinc molt per aprendre. Però l'important, no és que jo entrene a l'Hispanic en la divisió de Plata, sinó que l'equip torne a 2a Divisió nacional.
Comentari Comentar aquesta notícia
Comentar esta noticia

Normes de participació

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

Aquesta és l'opinió dels lectors, no la d'aquest mitjà.

La participació implica que ha llegit i accepta les Normes de Participació i Política de Privadesa

Normes de Participació

Política de privacitat

Per seguretat guardem la teua IP
35.173.254.36

Encara no hi ha comentaris

Potser també t'interesse...

Amb el teu compte registrat

Escriu el teu correu i t'enviarem un enllaç perquè escrigues una nova contrasenya.